kurir.rs
Србија Хроника

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА против Зорана Марјановића! Следе нова хапшења!

Истражитељи су потпуно склопили коцкице злочина и тачно знају ко је имао какву улогу у убиству и уклањању трагова ликвидације Јелене Марјановић.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Зорана Марјановића којом га терети за убиство супруге Јелене 2. априла 2016. године на насипу у Борчи, потврђено је у врху правосуђа, а како сазнајемо, очекује се да ускоро буду ухапшени и његови саучесници.

Портпарол Вишег суда у Београду Бојана Станковић рекла је да је суд примио оптужницу јуче пред крај радног времена, којом се Марјановићу на терет ставља кривично дело тешко убиство. а биће достављена и Марјановићу и његовим браниоцима на одговор.

ЦИА ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ КОСОВО СРПСКО! На Твитеру објаснили како је наша јужна покрајина добила име!

Како открива извор Курира, истражитељи су у потпуности склопили мозаик злочина и тврде да с великом сигурношћу знају тачно ко је од помагача какву улогу имао, али да се још увек прикупљају докази који би могли да их одведу на оптуженичку клупу.

kurir.rs

Блато и крв

– На основу свих доказа који су прикупљани од дана кад је Јеленино тело пронађено у каналу, постоји основ сумње да је злочин починио Зоран. Полицајци који су радили на случају од првог дана били су уверени да је он, али нису имали довољно доказа да га ухапсе. Међутим, после вештачења панталона на којима су пронађени трагови блата и Јеленине крви, као и након детаљних анализа мобилних телефона и базних станица, стављене су му лисице – каже извор Курира упућен у истрагу.

ПОСЛЕДЊИ ДАНИ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА: Шетао је Калемегданом, а ћерка је била центар његовог света!

Он објашњава да су до хапшења Зорана саслушани бројни сведоци, узимани су трагови и отисци, рађене ДНК анализе.

– У истрази је учествовао велики број професионалаца, који имају сазнања о томе ко је Зорану помогао у злочину. То, међутим, није довољно да они буду и ухапшени. Засад не постоји довољно материјалних доказа који то потврђују. Увелико се ради на њиховом прикупљању како би и саучесници и помагачи могли би да буду процесуирани. Како тренутно ствари у списима стоје, Зоран ће се засад једини наћи пред лицем правде, али се очекују и нова хапшења – каже извор Курира и подсећа да су најближи чланови породице Зорана Марјановића искористили своје законско право да не сведоче.

Могли да му помогну

Он појашњава да им закон даје ту могућност да не сведоче против свог најближег.

– Зоранови родитељи Владимир и Зорица, као и брат Милош, одбили су да сведоче. То је необично, с обзиром на то да су на неки начин могли и да помогну Зорану у погледу алибија и потврде његову одбрану – каже извор упућен у истрагу.

КАКО ЈЕ ГЛОГОВАЦ ПРЕМИНУО ТАКО БРЗО? Рак плућа најчешће и најсмртоносније малигно обољење у Србији!

Он подсећа и да су сви чланови породице, као грађани, саслушавани у полицији и да је посебно било интересантно саслушање Владимира и Зорице. Наводно, после саслушања Владимир је рекао Зорици: „Мислим да смо се извукли! Све смо их заје*али!“

СРБИЈА ПРОТИВ НАТО-а: Први корак ка српској тужби против Западне алијансе!

Адвокат Милосављевић
МОТИВ ЗА УБИСТВО ПОСТОЈИ

Познати адвокат Небојша Милосављевић каже за Курир да ће истина о убиству Јелене бити потпуно расветљена само уколико Више тужилаштво подигне оптужницу против Зорана.

– Сигурно је да он много зна, зна и да ли је он или неко други, а ако буде оптужнице, могуће је и да каже нешто више. Засад он ћути о томе. Мотив за убиство мора да постоји, Зоран и његова породица живели су са Јеленом, ја претпостављам да га они знају – каже Милосављевић.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ ЗА Б92: Зашто са Калемегдана, а не из Калуђерице

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ ЗА Б92: Зашто са Калемегдана, а не из КалуђерицеБеоград има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔

Posted by Српски сабор Заветници on Saturday, 10 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МЕТЕОРОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: Србија под снегмом, само у једном делу земље сунчано!

ОТАЦ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА је учинио нешто ДИВНО за свог сина У ЊЕГОВИМ ПОСЛЕДЊИМ ДАНИМА!

(ВИДЕО/ФОТО) Отворени сукоб Сирије и Израела, оборен Ф-16

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed