pixabay.com
Друштво Србија

ПОЧИЊЕ ЗИМСКО РАЧУНАЊЕ ВРЕМЕНА! Немојте се успавати! Ево када треба да померите казаљке на часовницима!

Ово би могли бити једно од последњих померања часовника због летњег и зимског рачунања времена!

ЛАЗИЋЕВА ДЕВОЈКА СЕ РАЗБОЛЕЛА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ КОЈА МУ СЕ ДЕСИЛА: Марина открила када ће посетити певача у болници!

Летње рачунање времена у овој години биће завршено предстојеће ноћи, у недељу 28. октобра, у 03.00 сата после поноћи, померањем часовника за један сат уназад, са 03.00 на 02.00 сата, саопштила је Дирекција за мере и драгоцене метале.

ОГЛАСИО СЕ СВЕШТЕНИК ИЗ БРЕСТАЧА: Мештани се моле за Дарка, а нисте знали да је Лазић за село урадио ЈЕДНУ велику ствар!

Померање казаљке на сату спроводи се на основу Закона о рачунању времена, а час који се 28. октобра, због померања за један сат уназад појављује два пута између 02.00 и 03.00, означава се први пут као час 2А, а други пут као час 2Б, наводи се у саопштењу достављеном Тањугу.

ДАРКО ВЕЋ ИМАО СЛИЧАН УДЕС! С њим је тад у колима била МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ, превртали су се три пута и ЈЕДВА ОСТАЛИ ЖИВИ!

Иначе, ово би могли бити једно од последњих померања часовника због летњег и зимског рачунања времена, јер је Европска комисија предложила 12. септембра да се такво полугодишње померење сата укине, а уколико тај предлог изгласају Европски парламент и Савет Европе, сат ће последњи пут бити померен најкасније 31. марта 2019, односно 27. октобра наредне године.

(ХИТ ВИДЕО) ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Ево како Путин реагује КАД МУ НЕКО СЕДНЕ НА МЕСТО!

То ће важити и за Србију, уколико Народна скупштина усвоји Закон о рачунању времена који је крајем августа предложила Влада. Према предлогу ЕК, свака чланица ЕУ би до априла 2019. године требало да одлучи да ли ће остати у зимском или летњем режиму рачунању времена.

ИСПЛИВАЛИ СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ НЕЗАПАМЋЕНЕ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У НОВОМ САДУ: Тинејџер се напио са оцем, па крвнички насмрт изболи МАЋЕХУ!

АНАБЕЛА АТИЈАС ИСПРИЧАЛА СВЕ: Комшије Дарка Лазића не спавају, сви чекају само ОВО!

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat