Printscreen
Свет

ПОБУНА ИНВЕСТИТОРА: Акционари Фејсбука на састанку тражили оставку Закерберга!

Бес и фрустрације испливали су на годишњем састанку акционара Фејсбука, чиме се окупљање на којем обично нема никаквих догађања претворило у шансу инвеститорима да се суоче са директорима компаније иза које је година препуна скандала, наводи "Ен-Би-Си њуз".

ПУЦЊАВА У НС КАФИЋУ УСРЕД БЕЛА ДАНА: Нападачи се јурили Булеваром ослобођења, а онда је за њима кренула полиција! ПОТЕРА У ТОКУ

Америчка телевизија наводи да је састанак на тренутке личио на побуну, док су инвеститори извршног директора Фејсбука Марка Закерберга решетали питањима у вези са његовим вођењем компаније и начином на који се одмосио према скандалу око прикупљања информација корисника које вршила фирма „Кембриџ аналитика“.

(ВИДЕО) БУРНА РЕАКЦИЈА! Ђоковић направио НЕВЕРОВАТАН кикс па СЛОМИО РЕКЕТ! Толико је јако ударао да је скоро избушио терен!

– Угледајте се на Џорџа Вашингтона, а не на Владимира Путина – поручио је један од инвеститора Закербергу, мислећи на Вашингтонову одлуку да оде са функције председника САД.

ДИРЉИВА ПРИЧА О СИНАНУ САКИЋУ КОЈУ НИКО НИЈЕ ЗНАО! Он је помогао нашем највећем певачу на почетку каријере и то се не заборавља…

„Ен-Би-Си њуз“ објашњава да су састанци акционара Фејсбука обично формалност, пошто гласачку моћ у компанији и даље контролишу Закерберг и уски круг људи око њега, што чини практично немигућим покушаје усвајања иницијатива акционара, осим ако их не одобри лично Закерберг. Наводи се да је на јучерашњем састанку одбијено свих шест шест иницијатива које су предложили акционари.

(ВИДЕО) САД ПРЕТЕ КИНИ! ИМАМО БОГАТО ИСКУСТВО У ЗАУЗИМАЊУ ПАЦИФИЧКИХ ОСТРВА: Амерички генерал послао поруку Пекингу!

Америчка телевизија наводи да је такође током избора чланова управе Фејсбука, једна жена прекинула састанак и позвала акционаре да спрече да Закерберг поново буде поново изгласан за члана управе. И поред тога, свих осам чланова управе, укључујући Закерберга, поново је изабрано.

(ВИДЕО) ПЕНИС ГА ОДБРАНИО: Оптужени за силовање применио ОЧАЈНИЧКУ ТАКТИКУ у суду, порота ЗАНЕМЕЛА

Наводи се да предлог акционара по којем је требало увести правило једног гласа по појединачној акцији, чиме би Закерберг изгубио специјална гласачка права која сада има, није прошао.

УБИЈЕН НА ВОЖДОВЦУ ЈЕДАН ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ ДИЛЕРА ДРОГЕ У БЕОГРАДУ: Тело пронашли пролазници поред пута. Нападач у жртву испалио више хитаца и побегао!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦЕНТАР САМО ЗА ПЕШАКЕ Ускоро поново пешачке суботе у престоници

Путин новом премијеру Италије: Очекујемо конструктивну сарадњу

УЖАСАН СЛУЧАЈ У ДАЛМАЦИЈИ: Тинејџер (15) силовао девојчицу (10), па пуштен из притвора да се брани са слободе

(ВИДЕО) НОВАК ЛОМИО РЕКЕТ И СЛОМИО АГУТА! Ђоковића прогањају Шпанци, у осмини финала – Вердаско!

(ВИДЕО) ОВУ ФРЕКВЕНЦИЈУ ЈЕ ПРОПИСАО ЈОЗЕФ ГЕБЕЛС: Она је и даље у употреби, а нико НЕ ЗНА ЗАШТО

Извор: Информер

Оставите коментар