Printscreen
Политика Србија

ПОБЕГАО САМ ОД ЛУДИЛА ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дневно попуши и попије моју плату, томпуси му коштају 1.400 евра, пије вино од 350 евра…

Вук Јеремић прича да се бори за бољи стандард грађана, а верујте ми да он не зна колико кошта млеко, кило кромпира или колико је инфостан за просечан стан. Човек нема додира с реалношћу, каже за Курир некадашњи Јеремићев сарадник који је недавно напустио Народну странку.

Овај донедавни члан Јеремићеве партије открива детаље због којих је буквално побегао из НС. Подсетимо, Курир је јуче писао да је много квалитетних људи напустило Јеремића, између осталог зато што су мало плаћени, док људи из најближег окружења лидера НС, који су и његови политички саборци, попут Здравка Поноша, Николе Јовановића, Стефана Јовановића и Дамјана Крњевића Мишковића, имају плате које се крећу од 5.000 до 10.000 евра.

Ово је прецизан датум посете руског председника: Ево када Путин долази у Србију!

Доручак на адресу

– Па њему свако јутро доносе другачији доручак на кућну адресу. Једног дана је то спортски доручак, фит доручак или месни. Човек пије вино од 40.000 динара, а годишње попуши гарсоњеру. И то буквално – каже овај разочарани народњак.

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ И КИНОМ: Пентагон збија редове и повлачи војнике из Африке!

Јеремић, открива његов бивши сарадник, пуши најскупље кубанске цигаре – „кохиба бехике 56“, чија је цена по кутији и до 1.400 евра, односно 170.000 динара, као и „ромео и јулија“, чија цена по кутији иде и до 1.500 евра, односно 180.000 динара.

Само на цигаре председник НС годишње да чак до 2.100.000 динара, односно скоро 18.000 евра! Ексклузивна вина су, додаје наш извор, такође Јеремићева страст, а омиљено му је вино чија је цена 350 евра по флаши (у ресторану), односно 41.000 динара!

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

– Знао сам да Јеремић воли луксузан живот, али нисам веровао да је то у толикој мери. Пуши томпусе за које месечно даје више од хиљаду евра. Његово омиљено вино „гаја“ држи тек неколицина београдских ресторана, ексклузивнијих, и ту је он са најближом екипом чест гост. Еј бре, замисли колико само коштају те вечере кад за једну флашу вина човек да 41.300 динара, што је скоро цела моја месечна плата. Што је најгоре, око њега се скупио све сам олош – каже наш саговорник.

Краљ драме

Кап која је прелила чашу било је понашање лидера НС када је сазнао да му је један од сарадника попио лименку „кока-коле“ која се специјално за њега доставља чак из САД:

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

– Те лименке стоје у посебном фрижидеру и нико не сме да их дира. Једном је колега узео и попио једну и Јеремић је направио драму. Е, тада сам стварно одлепио. Спаковао сам се и отишао. Вукао сам као магарац за сићу, док су се други богатили.

Параноја
ВУК ТРАЖИ ДА ТЕЛЕФОНЕ ОСТАВЕ ИСПРЕД ВРАТА

Јеремић од својих сарадника, када се одржавају страначки састанци, захтева да мобилне телефоне не уносе у канцеларију.

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

– Приликом доласка на страначки састанак, свако је у обавези да остави свој мобилни телефон испред врата канцеларије. Јеремић сумња да је под мерама, да га прислушкују, не искључује могућност да се прислушкују и неки његови сарадници, па не дозвољава да се телефони уносе у канцеларију током састанка – открива некадашњи Јеремићев сарадник.

Распад Система
НЕЗАДОВОЉНА И САНДА

На папиру, Народна странка има око 100 одбора по Србији, али то је лаж. НС има просторије на локалу само у десетак општина – каже бивши Јеремићев сарадник и додаје:

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

– Иако се Јеремић около хвали како су уз њега млади, нови људи, истина је да су му главни оперативци Влада Добросављевић и Лазар Ђуровић, прелетачи из ДСС.

Према његовим речима, људи у странци су незадовољни, о чему је Курир јуче и писао, а изиграно се осећају и људи у самом врху страначке хијарархије.

– Санда Рашковић Ивић је незадовољна, али ћути јер очекује посланички мандат. Бора Боровић се потпуно повукао из страначке приче – истиче извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ПОЗНАТОГ ТРЕНЕРА! Нестао син Дуде Ивковића, потрага ТРАЈАЛА ДВА ДАНА, а завршила се шокантном истином!

ПОРОДИЦА У ШОКУ! Угледни бизнисмен за једну ноћ изгубио ТРИ МИЛИОНА динара, па отишао кући и обесио се!

СИН НАШАО МРТВЕ РОДИТЕЉЕ У ДВОРИШТУ Никола је после свађе убио супругу Даринку, а онда је пуцао себи у главу!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
32°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed