Uncategorized Друштво Србија

ПЛАНИРАНИ РАДОВИ Без воде Савски венац, Врачар и Вождовац

Поједини делови општине Савски венац биће без воде у недељу, 4. фебруара, због планираних радова на водоводној мрежи, док у понедељак због истих разлога престанак редовног водоснабдевања могу да очекују становници појединих делова општина Врачар и Вождовац, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНА ВАТРЕНА КУГЛА ПАЛА С НЕБА: Перуанци у шоку, одмах звали војску, а ево о чему је заправо реч!

На Савском венцу ће у недељу, 4. фебруара, од 7 до 22 сата без воде бити потрошачи у блоку оивиченом Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, Јована Мариновића, Незнаног јунака, Паје Адамова, Мачков камен, Михаила Аврамовића, Јована Жујовића и Кронштатском, у улицама Јоце Јовановића, Милоја Ђака, Краљице Ане и делу насеља Дедиње оивиченом улицама Незнаног јунака, Јосифа Мариновића, Сметаниновом и Палацковом.

Инцидент током излагања амбасадора САД у Нишу: „Убице!“, „Косово је Србија!“

Када су у питању радови на општинама Врачар и Вождовац, у понедељак, 5. фебруара, због радова без воде ће остати потрошачи у улицама Ђердапској (између улица Шуматовачке и Господара Вучића), Јужном булевару (између улица Др Милутина Зечевића и Владимира Карића) и Генерала Хорватовића (између улица Ђердапске и Владимира Карића).

Вљора Читаку поручила Заветницима: ,,Нећете малтретирати Наташу Кандић, она је храбра!“

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

ДРАМА НА БАНОВОМ БРДУ: Пуцњава код вртића!

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на wеб-адреси www.bvk.rs.


РЕКЛАМА
Заветници: Нападају нас зато што хоћемо да зауставимо финансирање антисрпских НВО из градског буџета

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛУЦИФЕРОВ ЕФЕКАТ! Научник открио како се добри људи претварају у ЧИСТО ЗЛО ЗА САМО 36 САТИ!

КО ЋЕ ПРЕ У БЕОГРАД — ЕУ или Кина?

Тирана:Бивши грчки полицајац убио албанског дилера дроге

Трамп одобрио обелодањивање поверљивог документа, па поручио: Срамота, многи би требало да се стиде

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri