Јелена Марјановић (Фото: Јутјуб)
Србија Хроника

ПЛАНИРАЈУ ДА ТЕ УБИЈУ КАО ЈЕЛЕНУ: Човеку који је упозорио сестру певачице, стигле озбиљне претње

Мушкарац који је недавно позвао Теодору Крсмановић и рекао јој да је чека иста судбина као њену сестру Јелену Марјановић након овог открића почео је да добија озбиљне претње, тврди форензичар Ненад Шипка.

БРАТ БЛИЗАНАЦ МУ ЈЕ ИЗГУБИО ЖИВОТ У РАТУ, ЖЕНА ГА НАПУСТИЛА, А ОБОЈИЦА СИНОВА ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Животна прича бескућника Душка ломи срца! Умро је без динара на пијаци, а сада га сахрањују као НН лице

Како наводи, овај мушкарац, чији идентитет не жели да открије, јавио се Крсмановићевој преко Фејсбука и рекао да је након објављивања ове приче у медијима добио озбиљне претње.
– Он је контактирао са Теодором и испричао да прете њему и његовој породици. Ми смо све то пријавили полицији, а колико знамо, тај човек живи у иностранству и он је о претњама обавестио и тамошњу полицију – каже Ненад Шипка.

МИСТЕРИОЗНИ ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ ШОКИРА СВЕТ: Ноа из 2030. открио највеће америчке државне тајне! Ево како се ПУТУЈЕ КРОЗ ВРЕМЕ!

Форензичар је истакао да је он дао изјаву у полицији због претњи које је Теодора Крсмановић добила прошле недеље.

– Већ три месеца смо добијали различите поруке. Нас само интересује да полиција провери да ли су ове претње лажне или стварне, као и Теодорина безбедност – рекао је Шипка.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

Подсетимо, Крсмановићеву је непознати мушкарац звао преко апликације Вајбер и рекао да је чуо да се прича како постоји план да и она буде убијена као певачица Јелена, јер би то онда скинуло сумњу са Зорана Марјановића као убице.

Полиција је покренула истрагу о анонимном позиву који је добила сестра убијене певачице Јелене Марјановић, кад јој је речено да би породици Зорана Марјановића одговарало да она буде убијена како би се на тај начин показало да је прави убица на слободи и скинула сумња са Зорана.

Теодора Крсмановић позив од непознате особе добила је преко Вајбера прошле недеље, а то је пријавила полицији у Крагујевцу.

(ВИДЕO) ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: НЕБОЈША С. (30) УБИО КОЛЕГУ, једног ранио, а потом СЕ РАЗНЕО У СВОМ СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ!

ШОКАНТНА ПОРУКА ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА БАЊАЛУЧАНИМА: Тамо и даље за мене чувају метак

Обрисала позив

– Одмах по добијању пријаве полиција је у договору с тужилаштвом отпочела провере. Најпре ћемо покушати да откријемо ко је звао Теодору, али је питање да ли ће то моћи да буде утврђено с обзиром на то да је она обрисала тај позив из апликације. С друге стране, биће саслушани и чланови породице Марјановић, с обзиром на то да их је особа која је звала оптужила. Они би требало да кажу да ли имају било каква сазнања о анонимном позиву и о сазнањима која су изречена – рекао је извор упућен у случај.

Теодора Крсмановић је испричала шта се тачно десило.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!

– Телефонски позив сам имала у суботу. Звао ме је мушкарац с непознатог броја преко Вајбера. Тај човек ми је у неколико реченица рекао да је чуо како се прича како би за Марјановиће најбоље било да ја будем убијена као Јелена и да би се тиме отклонила сумња са Зорана јер би онда било јасно да он није убица – каже сестра убијене певачице „Гранда“.

Страх све већи

Она наводи да упозорење у првом тренутку није схватила озбиљно јер је имала разне позиве од када је Јелена убијена.

– Звали су ме разни видовњаци, стручњаци и свако од њих има неку своју теорију. И овај позив у првом тренутку нисам схватила озбиљно, те сам зато обрисала број, односно позив с Вајбера. Међутим, кад сам мало боље размислила, обратила сам се Ненаду Шипки. Схватили смо да је то ипак озбиљна претња – каже Теодора.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

Како каже, што више размишља о претећем позиву то осећа већи страх.

– Колико год да желим да не мислим на то, не могу а да не помислим да тако нешто заиста може да се деси и мени. Искрено се плашим да ми се не догоди нешто слично – каже уплашена девојка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЧЕСТИТКЕ ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ЗА РОЂЕНДАН: „Јачи од неправде, већи од планине“

Вучић: Пријатељство Србије и Кине нико не може да сруши

Србија има начин да одбије „лепо упаковану“ капитулацију коју јој сервира Америка

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu