Printscreen
Политика Србија

ПИСМО ЗБОГ КОГА СЕ СМЕЈЕ ЦЕЛА СРБИЈА! Александар је на све начине покушавао да се учлани у странку Борка Стефановића, али…

Данас је у јавност изашло писмо Александра Хаџића који је на све начине покушавао да се учлани у "Левицу Србије" Борка Стефановића, али му никако није полазило за руком. Писмо преносимо преносимо у целости, а претпостављамо да је то најсмешније писмо које сте прочитали од почетка ове године.

„Уместо увода:

ТЕЖАК ИНЦИДЕНТ У УН! Русима покушали да забране иЗГОВАРАЊЕ РЕЧИ „КРИМ“!

Уколико сам исправно схватио, по ауторима у Вашој рубрици „Дијалог“, у истој објављујете писма и статове Ваших читалаца. Овај захтев можете, а и не морате објавити, али Вас молим да ми помогнете да пробам да се учланим у странку „Левица Србије“.

Разрада:

УБИО МАЈКУ, ПА ИСПРИЧАО ЖЕНИ ШТА ЈЕ УРАДИО Поломио њен штап па је тукао док се није онесвестила, па онда УЗЕО СЕКИРУ

По свом плану и програму, као и своје породице, успешно сам завршио школовање са крајњим резултатом који је валоризован звањем дипломирани инжењер машинства. Радно искуство сам стицао у разним фирмама приватног сектора, затим радио као пројектант у својој фирми и изашао из власништва у истој пре неколико дана. Штреберски (једино како ја и знам) сам прорачунао колико новаца и времена имам, до проналажења следећег посла, да посветим свом политичком деловању и направио план и програм за своје деловање. Да бих прескочио неколико степеника одлучио сам да моје деловање остварим у савезу са Левицом Србије.

Покушај 1: Средином августа сам отишао до Косовске 8 да се учланим и тамо нема никога.

СИГУРНОСНЕ КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ХОРОР Исидора окренула леђа због јаког ветра и у тој секунди на њу је НАЛЕТЕО АУТОМОБИЛ, мештани имају две верзије ужаса

Покушај 2: Средином августа сам звао на телефон 011/4079*** нико ми се није јавио.

Покушај 3: Средином августа сам на интернет страници странке оставио поруку у којој сам наговестио да бих се ангажовао у политици и на који начин, али одговора нема.

Покушај 4: Крајем августа сам на интернет страници попунио захтев за приступ странци, али нисам добио одговор.

ИСПОВЕСТИ МАЈКИ СРПСКИХ МАФИЈАША: Све их повезује једна ствар, а ево шта кажу о својим синовима криминалцима

Покушај 5: Почетком септембра сам на интернет страници Народне странке попунио захтев за приступ, уз план да преко њих и Савеза за Србију дођем до Левице Србије, али ни овде нема одговора.

Покушај 6: У уторак 18. септембра 2018. године, у вашем листу (дневни лист „Данас“, прим. ред.) сам прочитао извештај са скупа у Пожаревцу у којем своје ставове износи народна посланица Маринка Тепић. Преко сајта Народне скупштине Републике Србије написао сам молбу да ме посланица „споји“ са колегама. Случајно или не углавном на моју е-мејл адресу никако не долази линк на који би требало кликнути да се потврди порука послата посланици, па тако да нисам сигуран где је моја порука завршила.

ГЛЕДАО САМ СМРТИ У ОЧИ! Легендарни певач Предраг Живковић Тозовац проговорио ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ!

Закључак:

Да ли постоји могућност да контактирате Левицу Србије и помогнете?

Поздрав,

Александар Хаџић

КО ЈЕ СРПСКИ ТРГОВАЦ ДИЈАМАНТИМА КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Михаљевић продавао крадени накит, а онда се замерио ПОГРЕШНОМ ЧОВЕКУ!

После оваковог писма једног обичног грађанина јасно је колико опозиција брине о грађанима и члановима, када су очигледно себи дали распуст преко лета па је тако господин Хаџић остао без страначког ангажмана. Дакле, ово је само један од показатеља који показује неспособност и небригу опозиције о грађанима наше земље и показује како би они водили Србију када би дошли на власт – бринули би само о сопственим интересима!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Објављен снимак лансирања суперсоничне ракете на Арктику

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ НАТАШИНОГ ОЦА: Гледала је у мене очекујући да је спасем. Рекла ми је: „Тата помози ми, не могу да дишем“

ЗЕМУНСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРЕТУКЛИ ОСНОВЦЕ КОЈИ СУ ЗЛОСТАВЉАЛИ МАЛОГ МАРКА! Говорили му да је јадан јер нема оца и патике од 15.000 динара!

Информер/Србија Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri