Друштво Србија

ПИРОТЕХНИЧКА СРЕДСТВА ЗАПАЛИЛА АУТОБУС! „Ласта“ подноси кривичну пријаву!

Аутобус који се запалио док су се у њему у суботу превозили фудбалери "Црвене звезде", био је технички исправан пре и у време настанка тог инцидента код Аутокоманде, саопштило је данас Саобраћајно предузеће "Ласта" и најавило подношење кривичне пријаве због уништавања имовине.

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: БЛАГО ГАДАФИЈА СКРИВЕНО У СРБИЈИ

У аутобусу ОПЕН ТОП, који је изнајмио ФК „Црвена звезда“, биле су исправне инсталације, као и доводна и одводна црева, а флуиди на прописаном нивоу, утврђено је на ванредној седници Извршног одбора тог предузећа, наводи се у саопштењу.

(ВИДЕО) Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио

Вештачењем је утврђено да је пожар избио испод предњег дела аутобуса услед пиротехничких средстава са отвореним пламеном, а не као последица техничке неисправности возила.

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

Како се наводи, биле су испоштоване и све пратеће процедуре око најма аутобуса.

НАТО БЕСПИЛОТНЕ ЛЕТЕЛИЦЕ ШПИЈУНИРАЛЕ ЈУГ СРБИЈЕ! Стефановић: Није била угрожена безбедност Србије

Извршни одбор „Ласте“ одлучио је да се поднесе кривична пријава против НН лица које је узроковало уништавање Ластине имовине у нади да ће одговорни за паљење аутобуса бити приведени правди, истиче се у саопштењу.

ЖИВОТНА ИСПОВЕСТ МЛАДЕНА КРСТАЈИЋА: Избегао сам из Зенице, две године нисам знао да ли ми је отац жив! Радио сам у кафићу да зарадим за хлеб!

Ванредној седници Извршног одбора СП „Ласта“ присуствовали су генерални директор Тони Гајић, извршни директори Ивана Павић и Бранислав Станковић, директор саобраћаја Ненад Ивановић и технички директор Горан Михајловић.

(ВИДЕО) СВАКА ОРАНИЦА, УТРИНА, СВАКА НЕОБРАЂЕНА ЗЕМЉА ЈЕ СРПСКИ БАРЈАК: Ненад Јездић одржао говор пред којим ће се сваки Србин посрамити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Најоштрије санкције у историји: Амерички ултиматум у 12 тачака

БРИТАНЦИ УДАРАЈУ НА ПУТИНА ПРЕКО АБРАМОВИЧА! „Корумпирани руски новац прети безбедности“

Република Титоград: Црна Гора 12 година у канџама двије породице и једне амбасаде

ДВОЈИЦА ПРЕДСЕДНИКА ПОТПИСАЛА НИЗ ДОКУМЕНАТА Вучић: Србија жели унапређење сарадње са

Азербејџаном

ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ РУЧНЕ БОМБЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Узбуна код Београдског драмског позоришта! БЛОКИРАН ЦЕО ВРАЧАР!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri