pixabay.com
Свет Хроника

ПИО САМ УРИН, И СНИМАЛИ МЕ ГОЛОГ ЗА ФЕЈС: Исповест инвалида који је једном пару служио као РОБ

Брачни пар недавно је оптужен, јер су присиљавали човека са посебним потребама на болесне ствари које су им падале на памет, док су га држали заточеног.

СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ДАЈУ ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Спрема се глобални економски колапс. На улицама ће бити хаос, људи ће се отимати за воду и храну

Данијел и Кети Велан психички и физички су малтретирали једног човека са посебним потребама. Брачни пар имао је подршку и пријатеља Гевина у својим бруталним злочинима над инвалидом.

Жртва, која није именована, био је човек који је имао менталних потешкоћа, а тврди како је био злостављан више пута од стране ове породице.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

Био је приморан да пије разноразне течности, попут урина, и разних отрова. Такође, морао је да се скида до голе коже како би служио за снимање видеа, који су касније постављали на Фејсбук.

БИВШИ МУЖ ГАСИО ЦИГАРЕТЕ ПО ЊОЈ: Ивана га је ТУЖИЛА, а ПРЕСУДА која је сад донесена ће ШОКИРАТИ многе

pixabay.com

– Терали су ме да пијем Данијелов урин са Гевиновим стидним длачицама и сапуном преко. Тако су ме казнили – рекао је инвалид.

Тврди да је био приморан да пије течни прашак за веш, и да трпи док му чили сипају у очи, а уколико би се противио, добијао је претње као што су „заклаћу ти целу породицу“.

Ако сте сачували овај телефон, можете да зарадите много новца

– Окупљали су се око мене, као да извршавају ритуале, онда ме је Гевин ударио и натерао да клекнем. После њега на ред је био браћни пар који ме је шутирао по ‘слабим местима’ – рекла је жртва насиља на суду.

ЗИМА СЕ НЕ ШАЛИ! Снег у целој Србији, а тек је почео! ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОГНОЗУ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ

Инвалид је на суду тврдио да је био третиран као роб од момента када му је брачни пар дозволио да преспава у њиховој кући. То се догодило још у октобру 2016. године, и од тад муке не престају.

Гевин (30) је признао нападе на суду, али негира претњу смрћу, давање отрова и изазивање страха насиљем.

Данијел (25) негирао је све на суду, а Кети (22) пориче да је изазивала било какво насиље над жртвом.

Суђење се и даље наставља.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ђурић: 381 наставља да важи за Србе на КиМ

Британци на тапету у Москви – две могуће варијанте у случају Скрипаљ

ДИЈАЛОГ У БРИСЕЛУ БЕЗ НАПРЕТКА — Албанци одбили кључну обавезу

ЗАВЕТНИЦИ најавили протест због утакмице са тзв. Косовом!

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon