Друштво Србија

ПИЈАНИ ОТАЦ МЕ БАЦАО НА ПОД! Проговорила ћерка Милића Вукашиновића: Као дете УПИШАНОГ сам га износила из кафане!

Регион је недавно обишла вест да је ћерка Милића Вукашиновића Маја Авдибеговић (35) покушала да се убије, а у исповести за Курир она за своје проблеме оптужује оца.

Наследница некадашњег бубњара Бијелог дугмета и фронтмена Ватреног пољупца годинама је ћутала о лошим односима с оцем, али је сада решила да проговори јер жели да јој падне камен са срца. Она први пут јавно признаје да је чак два пута подизала руку на себе.

ДАЧИЋ ИМА ЛЕПЕ ВЕСТИ: Још једна држава повлачи признање тзв. државе Косово!

– Први пут сам покушала да се убијем кад ме је отац оставио због Планике Рајковић. То је било годинама пре дроге, кад сам била дете. Никада нисам покушала да извршим самоубиство због наркоманске кризе, како он тврди по медијима. Тако пере своју савест. Као дете сам га износила из кафана упишаног и исповраћаног, а он ме је тако пијан бацао на под. Свашта сам преживела с њим – каже Маја.

Она је други пут покушала да изврши самоубиство 1. јуна ове године, када је пререзала вене. Тада је пронађена у локви крви, у тоалету у свом стану. Одмах су алармиране полиција и Хитна помоћ и одвезена је у ургентни блок Опште болнице „Абдулах Накаш“, где су јој саниране ране на ручним зглобовима.

– Мама Вера и ја биле смо гладне данима. Док сам се сама бринула о њој непокретној, нисам радила. Милић је стално кукао да не може да нам помогне јер нема пара ни за кирију. Зато он није платио медицинску сестру да маму носа на рукама на купање и пере је – прича рокерова наследница и наставља о детаљима када је недавно пререзла вене.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

МАЈА: Милић је мртав за мене и моју децу! Жао ми је само његове жене Сузане јер је она предивна жена. И њу ће отерати у гроб

– Моја мама је годинама конобарисала и издржавала га. Кад је пала у постељу, оставио нас је. Довела сам јој социјалне раднике и докторе да јој помогну, њено је било само да потпише да иде у дом. Остала би јој инвалиднина и имала би права на негу, али она није хтела да потпише. Тад сам полудела, разбила сам стакло, пререзала руку, дошла је полиција, Хитна, па су ме одвели на психијатрију. Никада се не бих убила док су ми деца жива и здрава. То је било из протеста због мајчине ситуације, а тата ме је кривио што сам је сместила у дом. Помрачио ми се ум, патим од биполарног поремећаја, редовно узимам лекове – рекла је Милићева ћерка.

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

Она каже да њеног оца не занимају ни унуци и да им за рођендан није послао ни чоколаду. Рокерова наследница тврди да ће се убудуће понашати као да Милић никада није постојао у њеном животу.

– Милић Вукашиновић је мртав за мене и моју децу! Нека почива у миру. Жао ми је само његове супруге Сузане јер је она предивна жена. И њу ће отерати у гроб – завршава Маја.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

Позвали смо Милића, али је поручио да на ову причу нема коментар.

Лоши односи… Помирење било само наизглед

ВУКАШИНОВИЋ СА ЋЕРКОМ ДЕСЕТ ГОДИНА БИО У СВАЂИ

Милић са Мајом није разговарао 10 година, а помирили су се ове године у Сарајеву, када су помирење овековечили и заједничком фотографијом. Односи између познатог музичара и његове наследнице почели су да захлађују када се он развео од њене мајке Вере Вукашиновић. Док је Милић живео у Босни, до пред крај деведесетих, повремено је виђао ћерку и одржавао контакт с њом, али то је престало када се преселио у Београд.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Једно време нису комуницирали, да би се после неколико година помирили, а онда је пред почетак 2008. однос између оца и ћерке поново нарушен, јер је само наизглед био поправљен.

Опоравак

С ПСИХИЈАТРИЈЕ НА МОРЕ

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

Након што је Маја Авдибеговић, за коју је њен отац рекао да је дугогодишња наркоманка, покушала да изврши самоубиство, завршила је на психијатрији. Тада је била смештена у једну болницу у Сплиту, где се лечила неко време, да би затим отишла на море. Ћерка Милића Вукашиновића наводно ни у разговору са стручним лицима није желела да открива разлоге због којих често пада у депресију и кризу, као ни о разочарању у свог оца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зашто Србији не завиде „велики“, али јој завиде „мали“

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Путин на јесен у Србији

Север на удару Приштине: Режија да се прогласи „агресија Србије“

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon