Политика

(ФОТО) СКАНДАЛ: ПИЈАНИ ЗОРАН ЖИВКОВИЋ СЕ БЛАМИРАО У СКУПШТИНИ пред кинеском делегацијом!

Лидер Нове странке Зоран Живковић јуче је у видно алкохолисаном стању дошао у Скупштину Србије и бламирао се пред званичном делегацијом Свекинеског народног конгреса која је била у посети нашем Парламенту, тврди лидер Народне сељачке странке Маријан Ристичевић, преноси Информер.
printscreen tvitter, информер

Према Ристичевићевим речима, Живковић се све време недолично понашао и правио сцене пред високим званичницима Кине, па је било и више него очигледно да се “нацврцао од раног јутра“:
– Зоран Живковић прво није желео да устане након што је председник Кинеског конгреса завршио свој говор, затим је почео карикатурално да лупа длановима, очигледно се подсмевајући гостима и онима који су им аплаудирали! Ту се његов перформанс не завршава. Окренуо је леђа кинеској делегацији и мртав ладан напустио салу. Очигледно је био пијан! – објашњава Ристичевић, истичући да је Живковићево чудно понашање било толико упадљиво да су га коментарисали скоро сви посланици!

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

Србин УСРЕД Тиране: ,,КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, НЕМА ПРЕДАЈЕ!“

ШОК Курди тврде: Вођа Исламске Државе „Ал Багдади ЈЕ ЖИВ“

ВРБУЈЕ, ОБУЧАВА, УБИЈА: Глава женског „одреда смрти“ Исламске Државе, долази са Косова!http://govorisrbija.rs/vrbuje-obucava-ubija-zena-kosovo

Зашто је важно служење војног рока?

 

 

Извор:Информер

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu