govorisrpska.net
Регион

Перишић: Могуће и ликвидације као екстремнији облици рушења власти

Стратези обојених револуција, који већ девет мјесеци неуспјешно покушавају да изврше преврат у Бањалуци, могу прећи на крајње екстремне облике рушења власти у Републици Српској као што су ликвидације појединих прозападних политичара и истакнутих јавних личности да би за то била оптужена власт Српске, рекао је Срни Срђан Перишић, савјетник за политичка питања српског члана Предсједништва БиХ.

ШИПТАРСКИ ТЕРОР СЕ НАСТАВЉА! Расељени Срби ни за Божић не могу у Ђаковицу!

Перишић, који је и професор Универзитета у Источном Сарајеву, навео је да су исцрпљене многе методе у деветомјесечном покушају рушења власти у Бањалуци.

ДОДИК: У Сарајево идемо као репрезентација – СА НАШОМ ЗАСТАВОМ И У НАШЕМ ДРЕСУ!

„Покренуте су демонстрације под паролом да је највиша власт у Српској корумпирана и да она стоји иза убиства Давида Драгичевића, ангажоване су лажне невладине организације, плаћене из иностранства, да регрутују људство у протестима, ангажовани су корумпирани медији у БиХ и окружењу да одржавају тензије, вршена је стална примитивна сатанизација Драгана Лукача и Милорада Додика, посљедњих дана гледали смо харангирање масе и изазивање шокантних догађаја“, рекао је Перишић.

Не излазите ако не морате: Данас нас очекује дебели минус!

Исто тако, истакао је он, демонстрације су лажно представљане као репрезентативне за цијело друштво да би се извршила поларизација међу грађанима и, на крају, изазиване су варнице како би оне прерасле у коначни обрачун са властима.

(ВИДЕО) Организаторка протеста прво тврди да није члан ниједне странке, а онда каже да је из Левице Србије!

„Међутим ништа од тога није успјело, осим манипулације породицом Драгичевић“, рекао је Перишић.

На жалост, додао је он, искуства из досадашњих обојених револуција, које су спровођене широм света, показују да су оне у одређеним моментима, када су биле пред гашењем, радикализоване на екстремни начин, убиствима људи који су учесници демонстрација, убиствима јавних личности.

КУБУРОВИЋ: Имаћемо резултате истраге о Оливеровом убиству, иако Приштина не сарађује!

„Преврат у Украјини у фебруару 2014. године је најбољи примјер гдје су таква убиства преокренула ситуацију у корист стратега обојене револуције. Убице никада нису откривене, иако је чак и европска шефица дипломатије Кетрин Ештон говорила да су убице дошле из западних земаља. Све се убрзо заташкало“, рекао је Перишић.

СВЕ О ЈЕЗИВОЈ СЕКТИ ЦРНА РУЖА! Пастуовић: Из гробница сам извлачио децу избезумљену од оргијања

Он је навео да у свијету једино западне тајне службе, прије свега америчке, изводе специјалне операције у којима се врше ликвидације јавних личности како би била оптужена таргетирана власт.

„То је почело још од 1954. када је, у извјештају америчког генерала Џимија Дулитла сачињен план специјалних, тајних операција против `непослушних` земаља које су подразумијевале и ликвидације. Амерички конгрес је 1974, тзв. Хјуоз-Рајановиом амандманом озаконио финансирање таквих операција. Операције су извођење по Латинској Америци, Азији и Африци. Америчка влада је тек 2009. године дјелимично скинула ознаку тајности са Дулитловог плана, тако да је он постао јаван. Међутим, операције нису престале, као ни ликвидације. Постале су дио обојених револуција. Примјер Украјине, Сирије, Туниса, Грузије…“, истакао је Перишић.

КЛАСИЧНА ЗАВЕРА Овако је Тито Србима забио нож у леђа! Шиптарима је дуплирао територију!

Он је закључио да је стратегија обојене револуције доживјела неуспјех, јер је Српска стабилна и јака.

„Међутим, и даље је огроман притисак на власт Републике Српске да одустане од досадашње политике, тако да револуција може попримити другачије форме. Постоји опасност да она може да добије најекстремнију форму свог одржања управо кроз ликвидације оних јавних личности које су и највише давале подршку протестима. Због тога грађани Српске морају бити коначно уједињени како би се таквим методама одупрели“, навео је Перишић.

ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА „СРЕЋНИХ ЉУДИ“ Ово је прави разлог због ког су првобитне Ђина и Лола НАПУСТИЛЕ СЕРИЈУ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВЕ ВАРНИЦЕ У РЕГИОНУ! Заев отворено подржао идеју отварања граница између Албаније и Косова и Метохије

Сирија: Једанаесточлана породица погинула од бомбе међународне коалиције

(ВИДЕО) КЛИП ГДЕ СИН СНИМА А МАМА ПУЦА КРОЗ ПРОЗОР ЈЕ ЗАПАЛИО СРБИЈУ: Сада се појавила плавуша и узела калашњиков у руке!

ПРИКРИВЕНО ОСВАЈАЈУ БАЛКАН! Испливао Рамин план, Црногорци ће страдати јер су заратили са Србима! Због два разлога ће успети у својим намерама

Русија честитала Кини на слетању на супротну страну месеца

(ВИДЕО) ЗАУСТАВИО ЈЕ КАМИОН ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЈЕ ЛАНЕ ПОВРЕЂЕНО: Када му је пришао, уследило је право ИЗНЕНАЂЕЊЕ!

СРНА

Оставите коментар