Америчка војска (Фото: Јутјуб)
Uncategorized

ПЕНТАГОН СПРЕМА НОВИ РАТ! Донбас или Балкан?! Стигло 100 контејнера са оружјем у америчку војну базу!

У октобру је Пентагон у америчку ваздушну базу Рамштајн у Немачкој испоручио око сто контејнера са различитим оружјем.

ЦЕО БРЕСТАЧ НА НОГАМА: Породица се затворила у кућу, сви желе ДА ЗНАЈУ шта се дешава са Дарком!

У октобру је Пентагон у америчку ваздушну базу Рамштајн у Немачкој испоручио око сто контејнера са различитим оружјем и муницијом, наводи се на сајту базе.

НЕЋЕ МОЋИ ДА СЕ КРЕЋЕ БАР ПОЛА ГОДИНЕ, ИМАЋЕ ПРОБЛЕМ СА ГОВОРОМ… Доктори су и даље забринути за здравље Дарка Лазића, његов опоравак ће бити СПОР

То је највећа испорука муниције САД у Европу од 1999. године, када је америчко ратно ваздухопловство извело око 900 налета на Југославију. Како се наводи, садржај контејнера је предвиђен за осигурање “оперативне реакције на претњу агресивних играча”.

(ВИДЕО) КОНТРОВЕРЗНИ СНИМАК ИЗАЗВАО БУРУ НА ИНСТАГРАМУ: Мушкарац се тетура центром Београда, удара у зид, а да ли га препознајете? ТВРДЕ ДА ЈЕ ДАРКО КОСТИЋ?!

Авио-база Рамштајн је највећа база америчког ратног ваздухопловства у иностранству, а претпоставља се и да је центар за контролу летова дронова.

НЕЗАПАМЋЕНИ СКАНДАЛ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ КОД ВРБАСА: Бивша директорка тражила колегама 1.000 евра за посао, вероучитељима слала сексуалне поруке, па снимала аутистично дете?!

Извор: rs.sputniknews. com

Оставите коментар