Instagram
Србија Хроника

ПЕДОФИЛ С АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ СЕ ЦЕРИО ПОЛИЦИЈИ У ЛИЦЕ: Не можете ми ништа, ДЕВОЈЧИЦЕ СУ ХТЕЛЕ СЕКС!

Славољуб С. (57), газда ресторана "Кафе Брод 23", бахато се ругао инспекторима који су га привели јер је снимао малолетне конобарице током секса, па их уцењивао и подводио. Заћутао тек кад се суочио с доказима.

ОПАСНОСТ – НОВИ ОТПОР РАСТЕ У СРПСКОЈ: НАЈАВЉУЈУ ХАОС, БЛОКИРАЈУ ХИТНУ ПОМОЋ, ДИЖУ ПЕСНИЦЕ…

Славољуб С. (57), сувласник ресторана „Кафе Брод 23“ на Ади Циганлији у Београду, подругљиво се церио полицајцима који су га пре три дана ухапсили јер је снимао малолетне конобарице током секса, па их уцењивао и подводио! Бахати кафеџија је тврдио да су девојчице саме хтеле секс с њим и да му полиција ништа не може!
Тек кад су му инспектори показали да имају све снимке секса и да је неколико девојчица спремно да потврди на суду да их је он уцењивао и подводио, манијак је заћутао!

Извор из истраге каже да је клупко око Славољуба почело да се одмотава након што га је једна девојчица пријавила да ју је сексуално злостављао и уцењивао.

(ВИДЕО) РУСКИ МОНСТРУМ! ТУ-22М3М ПОЛЕЋЕ У АВГУСТУ: Његове ракете лете кроз стратосферу, БРЗИНА МУ ЈЕ 5.400 КМ/Х, а домет му је 1.000 километара

– Истрагом је утврђено да је он у свом кафићу запошљавао махом девојчице узраста 13 до 16 година, без икакве пријаве. Најпре им је куповао поклоне, возио их у школу, нудио им наргилу и алкохол… Онда би им предлагао да се попну у поткровље кафића, где је направио мали апартман, и тражио је од њих да га масирају. Оне које би то одбиле, Славољуб би их отпустио или би их психички малтретирао, али неколико девојчица је пристало на секс. Да све буде још страшније, већина њих је и знала да их Славољуб снима за то време – каже наш извор.

Манијак је чувао све те снимке, показивао их је пријатељима, а онда је неке девојчице и уцењивао. Претио им је да ће објавити те снимке на друштвеним мрежама уколико не пристану на секс с његовим друговима. За те „услуге“ је узимао и новац од пријатеља.

УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕСЛО СФРЈ: Раду Ђукићу Албанци су хтели да силују ћерку, а затим СУ ЈЕ УБИЛИ! Усред суднице извадио је пиштољ и ИЗРЕШЕТАО УБИЦУ!

– Кад је ухапшен, Славољуб се подругљиво смејао и тврдио да му полиција не може ништа јер су све те девојчице пристале на секс с њим. Међутим, кад му је предочено да полиција поседује снимке секса са девојчицама и да је неколико њих спремно да сведочи против њега, ођедном се уозбиљио и ућутао је. После се и код тужиоца бранио ћутањем – наводи наш извор.

Према његовим речима, након што је у медијима јуче објављено да је Славољуб ухапшен, још више злостављаних девојчица и њихових родитеља охрабрило се да позову полицију и да све испричају о тортури коју су проживели са власником кафића.

Славољубу је на предлог тужиоца одређен притвор до 30 дана, због сумње да може да понови кривично дело и утицаја на сведоке. Он је потом пребачен у Централни затвор.
Терети се за кривична дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, као и за подвођење и омогућавање вршења полног односа. Законом је за ова дела запрећена казна од три месеца до осам година затвора, у зависности од коначне квалификације, после утврђивања свих околности.

СМЕХОТРЕСНО: КИМА МАЊЕ ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ПРАТИ У ИНОСТРАНСТВО, НЕГО МИЛА ДО ФРИЗЕРА!

Једну девојчицу је силовао?!

Извор из истраге каже да је једна девојчица пријавила Славољуба С. да ју је силовао у кафићу након што је одбила да има секс с њим!
– Уколико буде довољно доказа који би поткрепили тврдње ове девојчице, Славољуба чека још једна оптужба, и то за силовање малолетнице – наводи наш извор

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Додик упутио честитку поводом 12. јуна – Националног дана Русије

УДАР НА СРБЕ! АМЕРИ ШАЉУ ВОЈСКУ НА КОСОВО, А БРИТАНЦИ У БиХ: Задатак сузбијање руског утицаја У СРПСКОЈ И СРБИЈИ!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПУЦАЛИ НА БЕРАНЦА НА МЕТАР ОД ДЕЦЕ: Рафалима са мотора усред дана! Престрављени људи беже где стигну

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon