Регион

ПАЖЊА! УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО! ОБЈАВЉЕН СНИМАК УДЕСА У БЕЧИЋИМА: У овој несрећи Милош из Србије изгубио је живот, а његова вереница Снежана је тешко повређена!

Которско основно тужилаштво подигло је оптужницу против Емине Адровић (23), због изазивања саобраћајне несреће у којој је 18. јула у Бечићима погинуо српски држављанин Милош Вукомановић, док је његова вереница Снежана Рудинац тешко повређена.

ПЕДОФИЛ ИЗ КРАГУЈЕВЦА НАСТАВЉА ДА ПРЕТИ СИЛОВАЊЕМ ПО ФЕЈСБУКУ! НАДЛЕЖНИ ЋУТЕ!

О ваљаности оптужнице расправљаће се 28. августа. Тужилаштво је предложило да се прегледа шест видео снимака с надзорних камера, а Телевизија Вијести је дошла у посед једног снимка.

(ФОТО/ВИДЕО) ПОБЕДИЛА ЈЕ У ИДОЛУ ПРЕ 14 ГОДИНА, А ОНДА НЕСТАЛА СА СЦЕНЕ: Ево како данас изгледа Цвета Мајтановић!

У оптужници которског тужиластва наводи се да је оптужена Емина Адровић, 18 . јула, 45 минута након поноћи у Бечићима, управљала аутомобилом „ауди“, крећући се брзином од 60 километара на сат, на дионици гдје је ограничење 50 километара на сат.

НАУЧНИЦИ ШОКИРАЛИ ЈАВНОСТ: Постоји живот после смрти

Иако је била свесна да може починити кривично дело, олако је држала да до тога неће доћи или да ће то моћи спречити, пише поред осталог у оптужници, преносе Вијести.

(ВИДЕО 18+) ГОЛА ПЛАВУША НА ПУМПИ КУПОВАЛА ПИЋЕ, АЛИ СУ СВИ ГЛЕДАЛИ С КИМ ЈЕ БИЛА У ДРУШТВУ: Због овог снимка је један судија остао без посла

СКАНДАЛОЗНО! НЕЧУВЕНА ОДЛУКА ЦРНОГОРСКОГ ТУЖИЛАШТВА: Подигли оптужницу против Саре Видак! Саслушали 5 сведока судије Јелене Станишић, а ниједног одбране!

Наилазећи на раскрсницу и пешачки прелаз на ком су били Вукомановић и Рудинац, оптужена није прикочила већ је предњим делом аутомобила ударила у њих. Вукомановић је задобио смртоносне повреде од којих је убрзо преминуо док је Рудинац тешко повређена и до данас је у коми.

Оптужена је ухапшена два сата након несреће, а њен адвокат Здравко Беговић подсећа како се бранила пред тужиоцем. „Да је возила релативно малом брзином, негде у границама дозвољеног негде око 50 км на сат. Да је у тренутку доласка на лице места њена саобраћајна трака била слободна и да је кренула том саобраћајном траком, да би се у једном тренутку изненанада неочекивано готово невероватно двоје пешака вратило трчећим кораком назад и она није имала другог избора, дошло је до физичког контакта“, рекао је Беговић.

(ФОТО) КРСТАЈИЋ САОПШТИО СПИСАК: Нема Миливојевића, Стојковића, Ивановића, а ту су…

Након подизања оптужнице Емини Адровиц је продужен притвор због опасности од бекства. Беговић ће настојати да се његова брањеница у даљем поступку брани са слободе.

(ВИДЕО) ХАОС У НОВОМ САДУ: Хапшење насред улице!

„Или жалбом на решење о одређивању притвора или предлогом за одређивање јемства, али не бих сад о томе да причам“, казао је Беговић. Шта се тачно догодило у ноћи 18. јула, Суд би требало да утврдити на основу исказа како оптужене Адровић тако и оштећене Рудинац али и вештака који су предложени оптужницом.

(ФОТО) КРСТАЈИЋ САОПШТИО СПИСАК: Нема Миливојевића, Стојковића, Ивановића, а ту су…

ГРОМ УБИО ЖЕНУ ДОК ЈЕ БРАЛА ШЉИВЕ, МУЖ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕН: Несрећа код Прокупља

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОГИНУО МУШКАРАЦ (73), СА ФРЕЗОМ СЛЕТЕО С ПУТА: Несрећа код Гаџиног Хана

Русима током тестирања НЕСТАО НЕВИДЉИВИ НУКЛЕАРНИ ПРОЈЕКТИЛ, нико не зна где је, могућа КАТАСТРОФА!

ХАН О РЕФЕРЕНДУМУ У МАКЕДОНИЈИ: То је избор између европске будућности и изолације!

УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ УПОЗОРВАЈУ: Могућа нова епидемија колере у Јемену!

(ВИДЕО) НАСТАВНИЦА ИГРАЛА НА ШИПЦИ, ПА ОСТАЛА БЕЗ ПОСЛА!

НОЖЕМ НАПАО ГОСТЕ У РЕСТОРАНУ, сумња се да има мртвих!

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed