printscreen
Регион

ПАТРИЈАРХУ ПРЕТЕ ОДСЕЦАЊЕМ РУКУ! Хрвати упозорили Иринеја, па упутили ЈЕЗИВУ поруку Србима! На овакву пропаганду би Гебелс био поносан!

Наставља се са изрицањем претњи на рачун српског патријарха Иринеја, а најновије изрекао је лидер странке Десно Анто Ђапић.

НОГО ЗАПОЧЕО ПРЕВРАТ У ДВЕРИМА! Хоће да смени Ђиласовог слугу Бошкића и успостави владавину вешала! Савез за Србију воде НЕУРАЧУНЉИВИ!

Наиме, како преносе хрватски медији, странка Десно издала је саопштење о патријарху Иринеју, а потписао га је Анто Ђапић.

Ово саопштење преносимо у целости:

„Српско-светосавски патријарх Иринеј поручује путем медија хрватским бискупима и хрватском народу – докажите да нисте усташе! Зашто би било ко из хрватског народа њему доказивао да није усташа? Патријарх Иринеј трагично не схвата околности и чињеницу да хрватски народ има своју државу. И успркос слабостима те државе, зна одговорити на изазове.

ТОТАЛНО РАСУЛО У СЗС: ЂИЛАС У БРИСЕЛУ ПЉУВАО СВЕ КОЈИ СУ УЗ РУСИЈУ Ного побеснео: Шта ми онда радимо у твом Савезу?!

Ја желим у име покрета ДЕСНО поручити Иринеју:

1. Нама, хрватском народу, хрватским националистима, суверенистима и католицима је више него довољно данас бити Хрват и католик.То је наша препознатљивост, наша улазница и наше име у сувременој цивилизацији. Не морамо га се стидети, ми нисмо наносили нити наносимо зло никоме, легитимирали смо се пред светом као цивилизиран, миран, уљудан и снажан Степинчев народ непобедивога духа. С нама је корачала наша Католичка црква. С друге стране управо је СПЦ био корифеј невиђене историјске срамоте српскога народа, чија је држава под утиецајем духа зла истога тога СПЦ-а пред целим цивилизованим светом осрамотила свој народ генерацијама унапред и још увијек не одустаје од величања зла.

2. Иринеј, даље прсте од хрватског народа, остаћете без њих. Даље прсте од Хрвата с хрватских историјских простора јер наша снага не застаје само на државним границама, при чему мислим и на Војводину, Босну и Херцеговину, даље прсте од наших судржављана у Хрватској, српског етничког порекла, јер сте им нанијели више зла него је могуће трајно опраштати. Нису хрватски Срби ваша брига, они су брига хрватског народа и немају нас се разлога бојати. Вас и сличних се морају бојати, јер сте им таквим начином бриге о њима угрозили и земљу,и ваздух, и хлеб и живот, угрозили сте им опстанак, не хрватском злоћом него вашом злоћом и злим настојањима.

НОВИ СУКОБ НА ЛИНИЈИ НОГО-ОБРАДОВИЋ: Потврђују се писања портала Говори Србија

3. Буде ли требало бити усташа за спас хрватскога народа, бит ћемо. Историјске околности су изнудиле усташки одговор првенствено светосавском злу, уверени смо да више таквих околности неће бити, али не одричемо се никаквога одговора вама и таквима. Даље прсте од хрватског народа – остат ћете без њих.

4. Не рачунајте на издајнике у Хрватској, на слабости државе у настајању, на остатке агентура и уцењених несретника, јер на таквима се не гради успех, нити победа. Њихово време је одбројано, само тога нису свесни, као што очито је ни ви нисте. Кад вам се чини да сте јаки а ми слаби, тада сте у невољи. А то време је управо сад.

5. Вама и таквима хрватски народ не сме, нити треба било што доказивати. Нити ће више икада. А ви, колико због себе, толико и још више због свога српског народа, кога нисте достојни због свега што му чините трајно га потичући на мржњу и зло, ако је још мрвица хришћанскога остало у вама, покајте се за зло које чините и затражите опрост од хрватског народа. Дат ћемо вам га. Но нећемо бити бескрајно стрпљиви ни милостиви, пуно смо вам пута опраштали и свему дође крај. Не рачунајте на милост коју смо вам указали након блиставе војне победе деведесетих, наша милост је исцурила због вашега устрајавања на злу, неће је више бити.

Председник Европског парламента: Живела италијанска Далмација

6. Хрватским Србима, браћи православцима желим такође рећи – клоните се заштитника Иринеја, Вучића, Дачића, клоните се заступства Пуповца и гомиле несретних тзв. антифашиста, јер вас воде у пропаст. Нико вас не може заштитити ако не прихватите загрљај и братство своје хрватске и католичке браће у Хрватској националној држави. Сви који вам проповедају и заговарају права надмоћи над хрватским човеком у његовом дому, која вам не припадају, која се никада више неће вратити након нестанака Краљевине, након краха комунистичке Југославије и војнога дебакла у Домовинском ослободилачком рату хрватскога народа, лажу вас и гурају у пропаст. Нека вам узори буду јунаци који су с хрватским народом бранили Хрватску од српске државне агресије, а не злочинци који су насрнули на хрватски народ. Вама је једина шанса хрватски народ, јер му по историјским и животним околностимаа припадате. Ако хоћете. Немојте опет грешити и бити робље злих идеја и накана, јер зло које вас искориштава увек остаје изван досега правде, а и вама људски, уљудно и хришћански поручујемо – клоните се зла и прихватите испружену руку свога хрватскога народа. Нових прилика неће бити. Јер, ово је Хрватска!“

ВЕДРАНА РУДАН О НАПАДУ НА СРПСКЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ: Нису криви дивљаци, јер су глупи и зли, већ штакорица са Пантовчака и премијер Републике Штакорије!

Мој Гојко је сањао да ради у Словачкој, па да купи ауто, а сад га враћају у ковчегу: Потресна исповест родитеља страдалог младића

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОПШТА ТУЧА У БАЗЕНУ! Севале песнице у руском дербију!

ЈОШ ЈЕДНО СИЛОВАЊЕ ТИНЕЈЏЕРКЕ ПОТРЕСА СРБИЈУ! Уценио младу Београђанку да се појави, па се иживљавао?! А његов пријатељ… бруталност и садизам!

ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ ЈЕ СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ! У истом дану се над њом иживљавали и професор и гинеколог, ево шта им поручује!

Русија не признаје кривицу за пад МХ17 у Донбасу – спремна за професионалне разговоре

МИТИНГ У КУВАЈТУ Браво стрелци! Шест медаља за Србију, од тога четири злата!

Извор:  

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Thu
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun