Политика Србија

Паткари сами себи уништили изложбу

Поводом напада од стране активиста иницијативе „Не да(ви)мо Београд“ огласило се удружење удружење "Патку дај тати", њихово саопштење преносимо у целости.

(ВИДЕО)НАПЕТО У ЗАГРЕБУ: Вучића дочекала Грабар Китаровић; Чувају га снајперисти, полиција у последњем тренутку спречила демонстрације!

Поводом напада на наше удружење од стране активиста иницијативе „Не да(ви)мо Београд“, имамо обавезу да обавестимо јавност, да се ми не бавимо исписивањем графита нигде у Београду, поготову не на бесмисленој изложби, која показује колика је заправо цензура у Србији.

ОТАЦ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА је учинио нешто ДИВНО за свог сина У ЊЕГОВИМ ПОСЛЕДЊИМ ДАНИМА!

Предпостављамо да су је сами себи ишарали, да би скренули пажњу на себе и своје глупости којима замарају грађане свакога дана. Увек смо им транспарентно и у лице поручивали Патку дај тати! Не плашимо се ни њих, ни њихових страних послодаваца, који их плаћају да направе хаос у нашој земљи.

ЈЕЦАЈИ НА КОМЕМОРАЦИЈИ НЕБОЈШИ ГЛОГОВЦУ: А онда се спушта завеса и иде аплауз за вечност!

Јасна нам је њихова нервоза јер последњих месеци нису напунили ни три месне заједнице, а ко зна шта су обећавали својим послодавцима, док су узимали милионске износе. Више пута смо упозоравали јавност у Србији, да је ова појава својим деловањем направила хаос широм света, а што се Србије тиче и нас самих, можете само да „ПАТКУ ДАТЕ ТАТИ!“

Извор: govorisrbija.rs

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ: Да ли је могуће да је градским властима преча геј парада од српских мајки и српских очева?!

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

Да ли је могуће да је градским властима преча геј парада од српских мајки и српских очева?!Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔Цео говор погледајте на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=2lBpltgYbqk

Posted by Милица Ђурђевић on Sunday, 11 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Паткари сами себи уништили изложбу

Паклено „змијско легло“: Овде се укршта најмоћније оружје — све спремно за светски рат

Приведен мушкарац због индиција у вези са убиством на Новом Београду

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon