Регион

ПАРЛАМЕНТУ СЛОВЕНИЈЕ ПОДНЕТ ЗАХТЕВ ДА СЕ ПОВУЧЕ ПРИЗНАЊЕ ТЗВ. КОСОВА!

Председник Словеначке националне странке Змаго Јелинчић поднео је данас у парламенту Словеније захтев министру спољних послова Миру Церару да Словенија повуче признање тзв. Косова - сазнаје Спутњик

КАРАЏИЋ СЕ ОГЛАСИО ИЗ ХАГА! Ево шта је поручио ПРЕ ИЗРИЦАЊА ПРЕСУДЕ!

Тако је, после Италије, ово друга чланица ЕУ у којој се на високом нивоу разматра одлука о кључном државном питању Србије.

БОШКО И БАСТАЋ ПОКУШАЛИ ДА НАПРАВЕ ХАОС У ГРОЦКОЈ! Народ им скандирањем да су ЛОПОВИ И ФАШИСТИ јасно поручио ШТА МИСЛИ О ЊИМА!

Словеначка национална странка је још 2008, када се у словеначком Парламенту гласало о признавању независности тзв. Косова, била против тога.

ЗЛОЧИНАЦ НАСЕР ОРИЋ ПРЕТИ СМРЋУ МИНИСТРУ СТЕФАНОВИЋУ: Пази да не завршиш као твоји претходници!

На то је у Београду ове недеље подсетио и потпредседник те странке Јан Ивануша који је гостовао у емисији „Спутњика“ – На нишану Мирослава Лазанског.

(ВИДЕО) У СУДНИЦИ ЈЕ НОСИО РАЗЛИЧИТЕ ЧАРАПЕ И НИЈЕ КРИО ДА МРЗИ СРБЕ, А ЕВО ШТА КАЖЕ УОЧИ ПРЕСУДЕ КАРАЏИЋУ: Погледајте како је Шешељ спустио Најса због чега се Слоба смејао до суза

– И данас исто мислимо. Добре односе са Србијом имамо већ деценијама и надамо се да ће тако и остати. Постоји нови путоказ, нова смерница за то да се признања Косова пониште, јер су се сада сви ставовима повукли уназад. Шпанија је у међувремену добила проблем са Каталонијом. Јасно је да сада треба бити паметан и одлучан у захтевима за повлачење признања. Видећемо како ће проћи европски избори у мају, али надамо се неким новим идејама и неким новим снагама које би то омогућиле – рекао је Ивануша.

СВАДБУ СМО ЗАКАЗАЛИ, ПОРОДИЦЕ НАС ПОДРЖАВАЈУ! Милојка и Милијану деле 53 године, црква одбија да их венча! Шта се крије иза ЉУБАВНЕ приче која је шокирала Србију и КАКО ЈЕ ПОЧЕЛА?

ЗВЕРСКИ ЈЕ МАСАКРИРАО ДЕВОЈКУ САТИМА: Сада му у затвору ЖИВОТ ВИСИ О КОНЦУ! Ево како Ђорђе Лацковић проводи дане иза решетака

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛИБЕРАЛ СЛОБОДАН ПЕТРОВИЋ ТУКАО ФУНКЦИОНЕРА СРПСКЕ ЛИСТЕ МИЛАНА КОСТИЋА!

ХОРОР У АРИЉУ! Мртав пијан хтео да ЗАКОЉЕ своју жену (32), па исекао њену сестру!

(ВИДЕО) ДЕВОЈЧИЦА (3) ПРЕМИНУЛА У ЗАКЉУЧАНОМ АУТОМОБИЛУ У НАЈГОРИМ МУКАМА! За то време њена мајка, полицајка, ИМАЛА СЕКС СА ШЕФОМ! Е сад ће ДУГО ДА РОБИЈА!

СТРАВИЧНА ИГРА СУДБИНЕ У СЕВОЈНУ: Здравка ћерка прегазила док је излазио из шахта, страдао 40 ДАНА НАКОН СМРТИ БРАТА БЛИЗАНЦА!

СЗС ПОСЛЕ УПАДА НА РТС ПАО НА 6 ОДСТО ПОДРШКЕ: Ђиласов савез тренутно има мањи рејтинг чак и од Сергеја Трифуновића

УЧИТЕЉИЦА ИЗ ПАКЛА ВРАЋЕНА НА ПОСАО! Прозивала децу која нису отишла на рекреативну, а ево како су је казнили!

Информер

Оставите коментар