Извор: mup.rs
Регион

ПАО У БАЊАЛУЦИ Ухапшен осумњичени за брутално пребијање полицајца

Инспектори Управе за организовани и тешки криминалитет МУП РС ухапсили су у Бањалуци држављанина Србије Живана Драгојловића (30) за којим је расписана међународна потерница због покушаја тешког убиства полицајца Владимира Недељковића и пребијање затворског чувара Мирослава Мањоша у кафићу "Палата" у Сремској Митровици.

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНА ВАТРЕНА КУГЛА ПАЛА С НЕБА: Перуанци у шоку, одмах звали војску, а ево о чему је заправо реч!

Инспектори Управе за организовани и тешки криминалитет МУП РС ухапсили су у Бањалуци држављанина Србије Живана Драгојловића (30) за којим је расписана међународна потерница због покушаја тешког убиства полицајца Владимира Недељковића и пребијање затворског чувара Мирослава Мањоша у кафићу „Палата“ у Сремској Митровици.

(ВИДЕО) СРЂА ТРИФКОВИЋ: Ево зашто сам напустио Двери!

Крвава туча догодила се 11. децембра прошле године, када је више особа, махом локалних криминалаца, брутално претукло Недељковића и његовог пријатеља Мањоша, које су тукли флашама, столицама, секли их ножевима по лицу, да би на крају и пуцали према њима. Хици су испаљени из два различита пиштоља, а од рикошета су погођени полицајац и две дјевојке која се затекле у кафићу.

Руска одмазда за пилота: Ликвидирано више од 30 терориста у Идлибу

– Бегунац је лоциран и ухапшен око 13 часова. Тренутно се налази на криминалистичкој обради, након које ће бити спроведен у Суд БиХ у Сарајеву који ће одлучивати о екстрадиционом притвору – наводе у МУП РС.

(ВИДЕО) СРЂА ТРИФКОВИЋ: Ево зашто сам напустио Двери!

– Ради се о припадницма организоване криминалне групе која је испољавала безобзирно насиље у извршењу кривичних дела у којима нису презали ни од потезања ватреног оружја – рекао је извор из МУП РС.


РЕКЛАМА
Заветници: Нападају нас зато што хоћемо да зауставимо финансирање антисрпских НВО из градског буџета

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УКРАЈИНСКЕ СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ: Убијен један од осам плаћеника из Србије, сахрањен у Москви

Хирошима 2: Шта планира Америка с оружјем „мале моћи“

Ствари биле разбацане по соби, рођака звала Зорана… Јеленина другарица изнела непознате ДЕТАЉЕ УБИСТВА!

КО ЋЕ ПРЕ У БЕОГРАД — ЕУ или Кина?

Извор: alo.rs

Оставите коментар