Printscreen
Србија Хроника

ПАО „РУС“, ДРУГ УБИЈЕНОГ РАДУЛОВИЋА: Власник Новопазарске дискотеке у којој се окупљају политичари и естрада ухапшен због изнуде

Сенад Агушевић - Рус (31), новопазарски пријатељ убијеног нарко дилера Луке Радуловића, ухапшен је 25. априла у Сарајеву.

Сенад Агушевић – Рус (31), новопазарски пријатељ убијеног нарко дилера Луке Радуловића, ухапшен је 25. априла у Сарајеву.

ПИЈАНИ ЛЕКАР ХИТНЕ ПОМОЋИ КРИВ ЗА СМРТ ПАЦИЈЕНТКИЊЕ! Имао 1,2 промила алкохола у крви!

Агушевић је близак пријатељ сумњивог естрадног менаџера Ертана Зверотића – Хајдука (38) са којим заједно држи познату новопазарску дискотеку “ХР” названу по почетним словима њихових надимака.

У Сарајеву је Агушевић осумњичен за изнуду са Анелом Сејфовићем (23) и Алмедином Ћатом (29), који су већ добро познати тамошњој полицији, као и са Арманом Црнчалом (21). Терете се да су од једног мушкарца из Сарајева у претходном периоду у више наврата изнуђивали новац и имовину упућујући му при томе озбиљне претње по живот, као и животе ближих чланова његове породице.

ИЗГУБИЛА ВЕРУ У ЉУБАВ Наташа Беквалац: Никад се више нећу удати

Осумњичене су ухапсили припадници Федералне управе полиције у акцији кодног имена “Есцапе”.

Ухапшени Агушевић и његов пријатељ Зверотић су се често дружили са нарко дилерима из целе Србије, а обојца су волела да се фотогрфишу са особама са естраде. У њиховом друштву су били и поједини млађи локални политичари. Иначе, дискотека ХР се налази код зграде општине Нови Пазар. Простор дискотеке припада општинском Културном центру који је изадвао Зверотићу и Агушевићу.

ПОСЛЕ ХАПШЕЊА РАДНИЦЕ ИЗ КОЛАРА КОД СМЕДЕРЕВА: Осумњичена (41) да је кафом отровала троје колега јер су је у фирми оговарали због ових ствари?!

Занимљиво је да један њихов пријатељ политичар из Сјенице био у Сарајеву у време када и Агушевић који је ухапшен.

Осим убијеног Радуловића са Агушевићем и Зверотићем су се виђали на пример и Мирзет Лукић (38) и Адмир Тандиревић (32), који су ухапшени 22. априла приликом примопредаје 3,33 килограма марихуане. Лукић им је стари знанац као и његов некадашњи шеф Сенад Мусић Батко који још служи казну као организатор криминалне групе која је Србију снабдевала хероином.

Додик: Ево зашто нећу ићи на Путинову инаугурацију, а што се Вучића тиче…

Агушевићев пријатељ Зверотић такође је хапшен због криминала. Ухапшен је 5. априла 2015. јер је у хотелу “Техноград” у Краљеву, након краће свађе и туче, од усне до уве исекао Милена Стојковића (46). Зверотић је ухапшен након што је 6. септембра 2017. пуцано на полицајца Драгана Чекановића (30) док је патролирао Улицом Стефана Немање у Новом Пазару у 20 сати.

КОНАЧНО ПАЛЕ МАСКЕ: Кларк открио план Амера за Балкан

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАТНИ ЗЛОЧИНИ Тужилаштво тражи притвор за Дудаковића и 12 осумњичених

(ВИДЕО) ВАНЗЕМАЉЦИ КОРИСТЕ ДУГУ: Снимак наводног спуштања НЛО подигао Британију на ноге!

(ВИДЕО) ВОЈНИ ИСТРАЖИВАЧКИ ЦЕНТАР: Осмишљене ципеле за војнике у Сирији са сензорима за откривање мина

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНА РУСКА МОЋ У СИРИЈИ: Није само најмодерније оружје са чиме се Запад може суочити! Ово је ПУТИНОВ НАЈЈАЧИ АДУТ!

Завршни ударац: Клинтонисти крећу на Балкан — против Србије и Српске

УЗ ЗМИЈСКИ ОТРОВ ДО 5 КИЛОГРАМА МАЊЕ: Стручњак тврди да ће вас ОВА дијета ПРЕПОРОДИТИ!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun