Youtube
Друштво Србија

ПАНИКА У ШАПЦУ: Река Сава помодрела од плаве боје која се излила из контејнера

РАСПАД ПРОЗАПАДНЕ ОПОЗИЦИЈЕ! Ђилас позвао на бојкот парламента, Живковић му скресао: Није то за оне који пред Вучићем лако клекну!

ШАБАЦ – Сава код Шапца већ неколико дана је модра, а Министарство заштите животне средине је наложило ванредни инспекцијски надзор и саопштило да нису примећене угинуле рибе.

Локални рибари су приметили да се у близини комплекса некадашње Хемијске индустрије „Зорка“ улива тамноплава течност за коју су одмах посумњали да потиче од погона неке од фабрика, преноси Блиц.

(ВИДЕО) ПРВА МИ ЈЕ И ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА ДА ЗАКОЉЕМ ВОЈВОДУ ШЕШЕЉА: Монструозно скандирање вандала у Новом Пазару

Министарство заштите животне средине одмах је наложило ванредни инспекцијски надзор и на месту где се излио раствор плаве боје инспектори су затекли празан контејнер са видљивим траговима плаве боје и проблематичним вентилом који је попустио због временских прилика.

У саопштењу овог министарства наводи се да је „с обзиром да постројење ‘Елиxир Зорка – Минерална ђубрива поседује видео надзор целокупне локације, прегледан тренутни видео надзор места улива отпадне воде из канала у реку Саву“ при чему „није уочена плава боја у реци“, а „предузећу је наређено да убудуће контејнер држе у затвореном простору, обезбеђен танкваном потребног капацитета“.

ИДУ У БРИСЕЛ ДА БЛАТЕ СРБИЈУ! Ђилас и Јеремић на трибини са најжешћим србомрсцима!

„Оператер ‘Елиxир Зорка – Минерална ђубрива д.о.о. Шабац’, поседује Безбедносни лист за плаву боју и ИППЦ дозволу (ИППЦ дозвола проистиче из Закона о интегрисаном спречавању и контроли загађивања животне средине). Нису примећене угинуле рибе и обавештена је водопривредна инспекција“, наводи се у саопштењу.

Америка уводи нове санкције Венецуели

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ МИРОЉУБА ПЕТРОВИЋА! Бог је услишио молитве и убио учеснике Великог брата!

МЛАДИЋ ПРОНАЂЕН МРТАВ У ШИБЉУ! Ужас у селу Лештане код Београда!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Повлачење из Авганистана — само параван за изазивање хаоса

РАСПАД КЛАНОВА У ПРИШТИНИ! Шиптари се завадили због Срба, Харадинају коалициони партнер окреће леђа, ПАДА ВЛАДА!

(ВИДЕО) НЕ, ОВО НИЈЕ СЦЕНА ИЗ ФИЛМА: После свађе му наскочио на хаубу, а возач дао гас и возио 112 НА САТ! Возио га је тако 3 км, док се није појавио човек са ПИШТОЉЕМ!

ПРИШТИНА СМЕКШАЛА ПОД ПРИТИСКОМ: Весељи предлаже суспензију такси на 120 дана

УБИЈА ЗА 200 ДИНАРА! Студенти у Србији обожавају нову дрогу, има је све више и долази преко интернета, а човека просто ИЗМОРИ ДО СМРТИ!

Извор: Kurir.rs/Tanjug

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu