јутјуб
Политика Србија

ПАЛМА: Нећемо гласати за истополне бракове – ми се боримо за породицу!

Председник Скупштине града Јагодина и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма поручио је да његова странка у Скупштини неће гласати за истополне бракове.

Ексклузивни интервју: Историчар из Хрватске-СРБИ НИСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВСКИ БОЈ!

– Јединствена Србија неће у Скупштини Србије гласати за истополне бракове. Ових дана неки кажу није то брак, то се зове заједнички живот или суживот две жене или два мушкарца. Ми се боримо за породицу. Породица је основни стуб свега у овој држави и никада нећемо у парламенту гласати за тако нешто – изјавио је Палма у Крагујевцу обраћајући се изборној скупштини подмлатка Јединствене Србије за тај град.

НЕ ИГРАЈТЕ СЕ, ВОЈСКА СРБИЈЕ ЋЕ МУЊЕВИТО РЕАГОВАТИ! Шиптарски паклени план за заузимање севера КИМ неће успети!

– Исто тако никада нећемо гласати за независно Косово. Увек ћемо гласати за оно што је корист за грађане и државу Србију. Ми се боримо да млади људи не одлазе у иностранство. На екскурзију да, али да се врате и живе и раде у Србији, јер Србија је најлепша држава за младе људе. Јединствена Србија има на данашњи дан учлањених 52.000 омладинаца у целој Србији – рекао је Марковић.

ИСПОВЕСТ ПРЕТУЧЕНЕ СНАЈЕ ЕРЕ ОЈДАНИЋА: Насиља је било и пре, доводио је друге жене у кућу и гађао ме столицом!

Изборној скупштини подмлатка Јединствене Србије у Крагујевцу присуствовало је 500 омладинаца из главног града Шумадије. За председника подмлатка Градског одбора Јединствене Србије у Крагујевцу, изабрана је Тина Јовановић, студент треће године Економског факултета у Крагујевцу.

(ВИДЕО) ШТА ЈЕ ОВО, ПОБОГУ??? Појавио се снимак МУТАНТА са СВИЊСКОМ ГЛАВОМ и ЉУДСКИМ РУКАМА!

Бајкери који долазе у Јагодину су озбиљни, породични и богати људи

(ВИДЕО) ДРАГОСЛАВ ЗВАНИ ШОУ ШОКИРАО СРБИЈУ У ЈУТАРЊЕМ КОД ЈОВАНЕ И СРЂАНА: Ово је човек који редовно виђа ВАНЗЕМАЉЦЕ подно РТЊА!

– Од 29. маја до 5. јуна у Јагодину долази преко 2.000 бајкера, чланова мото групе „Анђели пакла“ из целог света. Ко су данас бајкери. Нису бајкери људи, како то неки желе да покажу, који разбијају и ломе. Од ових 2000 бајкера који долазе у Јагодину из целог света, са свих континената има 15 милијардера, 300 власника великих фирми, а њих 120 запошљава по 1500 радника у својим компанијама. Они долазе са женама и са децом. Јагодина ће у то време представљати Србију за цео свет. Они имају пријатеље у целом свету и више стотина милиона друштвених мрежа чуће за Јагодину – рекао је Марковић поводом годишњег скупа мото групе Хелс Ангелс, који се одржава у Јагодини.

(ВИДЕО) ДРАМА У МИРИЈЕВУ! Извршитељи и полиција исељавању жену чији је стан дупло продат!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН: Имамо спреман одговор на све претње Приштине!

(ВИДЕО) НЕУРОХИРУРЗИ РЕШИЛИ НАЈВЕЋУ МИСТЕРИЈУ КРАЉА ПОПА: Ево како је Мајкл Џексон успео да изведе ово! НЕ ПОКУШАВАЈТЕ ОВО САМИ

НОВА БЛАМАЖА СРПСКИХ ПОЛИТИЧАРА: Градоначелник Косовске Митровице свечано ПУСТИО У РАД КОНТЕЈНЕРЕ!

Оштра реакција Кине на амерички потез без преседана

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon