Informer
Политика Србија

ПАКЛЕНИ ПЛАНОВИ АЛБАНСКИХ ТЕРОРИСТА И ЊИХОВИХ ЗАПАДНИХ МЕНТОРА! Шиптари користе Сирију да би отели север Косова?!

Специјалци РОСУ увежбавају упад на север покрајине. Из САД и НАТО им поручено да треба да искористе "сиријску кризу" за отимање територије.

Шиптарски терористи планирају да искористе рат у Сирији не би ли са што мање медијске буке насилно отели север Косова! Албанци знају да су велике силе потпуно ангажоване у сиријској кризи, што би могао бити идеалан тренутак за напад на Србе.

ЈЕДИНИ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ КОД ТИТА УЛАЗИО СА ПИШТОЉЕМ: Дизао је 600кг, тукао се са 200 људи одједном, јео јагње за ручак, дружио се с Теслом и Пупином!

Након што су САД, Француска и Велика Британија у ноћи између петка и суботе извршиле агресију на Сирију, читав свет нашао се у паници од великог светског рата. Екстремисти у јужној српској покрајини верују да је управо то савршена прилика за реализовање плана о заузимању севера покрајине.

Паклени план у пракси

Информер је протеклог викенда детаљно писао о плану Албанаца да до 25. априла насилно заузму север Косова, а шансе за реализацију ове акције још су извесније после ескалације сукоба у Сирији.

– Вес Мичел, помоћник државног секретара САД, приликом посете Приштини још 12. марта Албанцима је несумњиво дао ‘зелено светло’ за заузимање севера Косова. Специјалне јединице РОСУ отад су потпуно спремне и само чекају команду да крену у акцију. Планирају да на север упадну на препад и тако изненаде Србе, који у тој ситуацији не би могли да пруже адекватан отпор. Циљ Албанаца јесте преузимање потпуне контроле над административном линијом ка централној Србији. Хаос око Сирије могао би бити идеалан тренутак за почетак те акције, јер се светски медији не би превише бавили Косовом, а Русија би могла бити ухваћена у раскораку, па не би стигла да помогне Србима… – објашњава Информеров извор.

И док нико од званичника није јуче хтео да коментарише наша сазнања, политиколог Јелена Вукоичић каже за Информер да Србија, када је у питању север Косова, мора бити у сталној, даноноћној

(ФОТО) ПУТИН ШАЉЕ ПОЈАЧАЊЕ! Руски бродови ПУНИ ОРУЖЈА кренули у Сирију?!

– Албанци никада нису крили своје аспирације за заузимање тог дела српске територије, чиме би заокружили своју наводну државност. Недавни насилни упади приштинских специјалаца у Митровицу и хапшење Марка Ђурића несумњиво су били проба за заузимање севера. Албанци неће урадити ништа док за то не добију одобрење Американаца, а ескалација сукоба у Сирији могла би да им послужи као идеалан параван – објашњава Вукоичићева.

Слично мишљење дели и безбедносни стручњак Стевица Деђански, који је уверен да ће шиптарски терористи искористити сваки погодан моменат да нанесу штету Србији.

Јачати српску војску

– Напашће нас само ако помисле да је наша земља слаба и неспремна. Србија мора да покаже спремност, па и да, ако је потребно, демонстрира сву своју снагу како би спречила шиптарске терористе да уопште размишљају о било каквој агресији на нашу територију – истиче Деђански.

Генерал у пензији Божидар Делић тврди да Шиптари могу сваког часа покушати провокације на северу КиМ.

– Они слепо слушају наређења својих газда, а сада лако могу добити инструкције да јачају тензије на Косову и југу Србије. У све што нам се дешава у већој или мањој мери укључени су наши ‘евроатлантски пријатељи’. Оно на чему ми морамо радити јесте јачање наше војске – закључује Делић.

(ФОТО/ВИДЕО) КРВ НА УЛИЦАМА АТИНЕ: Грци бране Сирију, руше Труманову статуу

Кубуровић: Суд за ОВК мртво слово на папиру

Министарка правде Нела Кубуровић рекла је да сумња да ће Специјални суд за ратне злочине ОВК уопште почети са радом.
– Бојим се да ће овај суд, на коме инсистира ЕУ, остати мртво слово на папиру. Велики број предмета који су покренути за злочине против Срба завршен је обуставом поступка без икаквог образложења – рекла је Кубуровићева за ‘Новости’.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО, ВИДЕО) ЈЕЗИВА ЕПИДЕМИЈА ХАРА АУСТРАЛИЈОМ: Доктори у паници, апелују да се ШТО ПРЕ нешто предузме

(ВИДЕО) ВАУ! Огроман астероид пролетео близу Земље

Немци задовољни у Србији, хоће још да улажу

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue