Pixabay
Регион

ПАКЛЕНИ ДОБИТАК НА ЛОТОУ: Зеничанин сматра да му је оца у Норвешкој убила невечана супруга, а ово је главни доказ

Зеничанин Амел Хамзић сумња да је његов отац Фахрудин убијен у Норвешкој, а све због недавног добитка на лотоу и имовине коју поседује.

Како је за Дневни аваз испричао, иза свега би могла да сттоји његова невенчана супруга Ема, која га није обавестила о изненадној очевој смрти, пише Вечерњи.ба.

ЛЕГИЈА ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ О АРКАНУ: Његова гарда још увек постоји и делује по Србији!

„Отац је дуже време живео у Норвешкој. Имао је неких проблема с костима, због чега је пио лекове. Међутим, одједном ја добијам информацију од рођаке којој се јавила његова невенчана супруга да је преминуо од инфаркта“, објашњава Хамзић.

Он је 22. априла, када је сазнао за очеву смрт, безуспешно покушавао да ступи у контакт са његовом невенчаном супругом да би добио смртовницу и тако сазнао датум сахране.

(ФОТО) ЦЕЦА ПОТРЕСЕНА, ТЕШКА СРЦА УПУТИЛА ЈОЈ ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ: Душо моја, мирно спавај…

Посебну сумњу на причу о смрти оца Фахрудина, који је касније име променио у Филип Антонио Вестол, даје чињеница да је добио на лоту осам милиона и 400.000 круна (више од 850.000 евра), а, поред тога, имао је још имовине. Од тренутка добитка на лотоу прекинут је сваки контакт с њим.

Невенчана супруга, тврди Хамзић, након тога је користила очев Фејсбук. „Рекла је да лоше утичемо на њега и да ћемо због тога прекинути контакт. Осим тога, због начина на који нам је јављено да је преминуо, али и да се крије датум сахране и још много детаља, моја породица и ја сумњамо да је убијен, односно отрован! Тражили бисмо обдукцију, али сви контакти су нам укинути“, нагласио је Хамзић.

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО ЈЕ ШОКАНТНА ИСТИНА О ВУЧИЦИ УХВАЋЕНОЈ У БЕОГРАДУ: Зове се Цока, има власника, одрасла у кревету?

Не крије да с оцем није имао добар однос, али су били у редовном контакту. Код њега је, о чему сведоче фотографије, био 2014. године, а годину касније отац је долазио у БиХ.

Хамзић верује да је његов отац можда оставио и тестамент који би открио много детаља. „Мислим да је могао да остави тестамент у коме би сазнали доста ствари. Међутим, све и ако ју је оставио, ми не можемо доћи до ње. Та жена с којом је живео могла је и уништити“, сматра Хамзић.

СРАМОТА НА ЕВРОВИЗИЈИ – ЗВИЖДАЛИ СРБИМА И РУСИМА!

Амелу додатне сумње даје информација коју је добио од очеве невенчане супруге док су још били у контакту да је Фахрудин изразио жељу да се кремира.

НАТО стиже у Младеновац и околину, на стратешкој коти ниче нова база?

„Одједном је почела и прича о кремирању. Искрено, сумњам да је мој отац то желео. То ми, такође, даје сумњу да се неке ствари желе прикрити или да се на тај начин жели да спречити да се данас, сутра докажу неке ствари“, рекао је он за Аваз.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: У Српској нема услова за збрињавање миграната!

БУРНА ПРОШЛОСТ Принц Хари је са само 16 година био на одвикавању!

БЕСНИ ОТАЦ ДАВИО ТУЂЕ ДЕТЕ: Наљутио се због утакмице, па напао дечака

Амерички медији: Руски роботи су револуционарно оружје

Каталонија поново добија председника сепаратисту?

НОВО ОДЛИЧЈЕ ЗА СРБЕ: Зорана Аруновић и Дамир Микец освојили сребро

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon