Политика Србија

(ВИДЕО) ОВУ ТЕМУ НИКО НИЈЕ ОТВОРИО! Заветници погодили у срж проблема!

Листа „Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ“ бориће се за то да се из градског буџета убудуће издваја више средстава за подстицај наталитету и бригу о породицама са више деце.

(ВИДЕО) КАМЕРЕ НА МЕЊАЧНИЦИ СНИМИЛЕ ЛИКВИДАЦИЈУ НА ВОЖДОВЦУ: Убица са капуљачом у плавој јакни после злочина побегао аудијем А6!

Носилац листе, Милица Ђурђевић Стаменковски, рекла је тим поводом да се Београд као и остатак Србије суочава са проблемом беле куге и да ни у једној од 17 градских општина немамо позитиван природни прираштај.

ВОДИТЕЉ ПРОГОВОРИО О БОРБИ СА БОЛЕШЋУ: Огњен Амиџић већ дуже време страхује за здравље, а ови АЛАРМАНТНИ СИМПТОМИ су му спасли живот!

Она је поручила да Заветници имају план како да зауставе негативан природни прираштај у Београду и разним олакшицама помогну породице и самохране родитеље.

„Сматрамо да град мора да усвоји пакет мера за подстицај наталитету и подршку породицама са више деце“, истакла је Ђурђевићева и нагласила да није потребна гомила новца, већ да је довољна гомила олакшица.

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА У СМЕДЕРЕВУ! Троје страдало у пожару, МЕЂУ ЊИМА И ТРУДНИЦА!

Она је поручила да се Заветници залажу да по угледу на Москву која успешно решава проблем негативног природног прираштаја и Београд уведе матерински капитал као и низ мера попут бесплатног градског превоза, паркинга, спортских активности, улазница за различите културне садржаје, бесплатних уџбеника и школског прибора за породице са више деце.

СПС БУРНО РЕАГОВАЛА НА ИНТЕРВЈУ МИРЕ МАРКОВИЋ: Она има жељу да нас уништи као што је уништила и Слободана!

„Сматрамо да град мора да ствара друштвени амбијент у којем ће се подстицати заснивање породице и рађање будућих генерација Београђана.“, закључила је Ђурђевићева.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Вратићемо ћирилицу у Београд!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОДБИЈА МЕДИЦИНСКУ ПОМОЋ! Братислав Дикић започео штрајк глађу и жеђу!

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ ЛЕТ РУСКОГ ХЕРОЈА: Пилот који је био у пратњи Филипова БРАНИО ОБОРЕНОГ КОЛЕГУ, али је ОСТАО БЕЗ ГОРИВА!

Нема жртава у руском представништву у Дамаску

Извор: zavetnici.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun