Занимљивости

(ВИДЕО) ОВУ ФРЕКВЕНЦИЈУ ЈЕ ПРОПИСАО ЈОЗЕФ ГЕБЕЛС: Она је и даље у употреби, а нико НЕ ЗНА ЗАШТО

Јесте ли икада чули за фреквентивни стандард савремене музике, односно норму за усклађивање тонова?

Ако нисте, реч је о 440 Херца које је 1939. прописао нацистички министар пропаганде Јозеф Гебелс као идеалну фреквенцију за широке масе.

(ВИДЕО) ПЕНИС ГА ОДБРАНИО: Оптужени за силовање применио ОЧАЈНИЧКУ ТАКТИКУ у суду, порота ЗАНЕМЕЛА

Наука показује да када се звучне фреквенције крећу кроз одређену материју, као што су вода, ваздух или песак, оне директно мењају вибрацију материје. Кукурзно брашно у воденом раствору реагује стварањем облика под утицајем високих вибрација.

Сви ми у себи имамо одређену вибрацијску фреквенцију, да и не спомињемо наше тело, чијих 70 одсто чини вода. Дакле, сигурно можемо да очекујемо да музичке фреквенције могу да мењају наше вибрацијско стање. Свако изражавање кроз звук, емоцију или мисао садржи специфичну фреквенцију која утиче на све око себе. Занимљиво, ако одете ван града, у природу, осећате се као препорођени, а нијансе боја, пој птица, крекет жаба, жубор воде имају смирујући ефекат на ум. Ти звуци се састоје од вибрационе фреквенције која се мери херцима. Сви ти природни звуци вибрирају на 432 херца, што је и природна фреквенција универзума.

УБИЈЕН НА ВОЖДОВЦУ ЈЕДАН ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ ДИЛЕРА ДРОГЕ У БЕОГРАДУ: Тело пронашли пролазници поред пута. Нападач у жртву испалио више хитаца и побегао!

Многе религије користе тонове на 432 херца у својим песмама, као на пример шамани у Амазони током церемонија исцељења. Чак је и тибетанска звучна чинија је намештена на 432 херца, као и многи други древни инструменти који су подешени на ову природну вибрацијску фреквенцију.

Замислите сада да је целокупно становништво Земље, и не знајући, ‘намештено’ на другачију, неприродну фреквенцију од 440 херца као што и јесте. Ако вибрирање у складу са универзумом може да понуди толико позитивних ствари, да ли би неслагање фреквенција нас и нашег извора могло да има једнако снажне негативне ефекте?

ПУЦЊАВА У НС КАФИЋУ УСРЕД БЕЛА ДАНА: Нападачи се јурили Булеваром ослобођења, а онда је за њима кренула полиција! ПОТЕРА У ТОКУ

Би, али вратимо се на тренутак у време када смо се отуђили од вибрације Земље, универзума и свега што није вештачки. Године 1939. нацистички министар пропаганде Гебелс одредио је 440 херца као стандард за усклађивање тонова.

То је учињено зато да би људи мислили и осећали на одређени начин и да не би били затвореници одређеног стања свести. Зачудо, 1950. америчке власти су одредиле ИСО стандард према којему сва музичка опрема, као и музика на ТВ и радију мора бити емитована на 440 Хз.

(ВИДЕО) БУРНА РЕАКЦИЈА! Ђоковић направио НЕВЕРОВАТАН кикс па СЛОМИО РЕКЕТ! Толико је јако ударао да је скоро избушио терен!

По неким теоријама, Рокфелерова фондација започела је тај рат против човекове свести наметањем стандарда угађања тонова на 440 херца. (У САД-у таква фреквенција је предлагана још 1936. године.) Садашње усклађивање музике на 440 Хз није у хармонији ни на ком нивоу са космичким кретањем, ритмом или природном вибрацијом.

ДИРЉИВА ПРИЧА О СИНАНУ САКИЋУ КОЈУ НИКО НИЈЕ ЗНАО! Он је помогао нашем највећем певачу на почетку каријере и то се не заборавља…

Моцарт и Верди базирали су своју музику на природној вибрацији, а подешавање на 432 херза је названо ‘Вердијевим подешавањем’. Сматра се да је фреквенција од 432 херца математички усклађени образац универзума. Истраживања показују да 432 херца вибрира у складу са космичком златном мером , односно бројем пи, обједињујући својства светла, времена, простора, материје, гравитације и магнетизма с биологијом, кодом ДНК и свешћу. Када наши атоми и ДНК почну да вибрирају у складу са спиралним обрасцем природе повећава се наш осећај повезаности с природом.

Дакле, једно је јасно – зашто фреквенција није усклађена на 432 него на 440 херца питање је на које нема одговора.

(ВИДЕО) САД ПРЕТЕ КИНИ! ИМАМО БОГАТО ИСКУСТВО У ЗАУЗИМАЊУ ПАЦИФИЧКИХ ОСТРВА: Амерички генерал послао поруку Пекингу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ, ОН ЈЕ 1999. ДАО ЖИВОТ ЗА ОТАЏБИНУ: Генерал Љубиша Величковић погинуо је на данашњи дан обилазећи јединице на првој линији одбране

УЖАС! Сређивао је траву и очешао се о биљку која РАСТЕ И У СРБИЈИ: Деловало је као да није ништа, а онда је почела АГОНИЈА

ШЕШЕЉ ПОСТАО ПРАВНИ САВЕТНИК ЗВЕЗДАНА ЈОВАНОВИЋА: Ево о чему су њих двојица причали у Забели!

(ВИДЕО) Напустио је бину, публика га је вратила, а онда је изговорио… Најежиће вас Синанове последње речи на опроштајном концерту на Ташу!

Чкаљин син брутално извређао Србе

ТРЕСЕ СЕ ХРВАТСКА, КИТАРОВИЋЕВА И ПЛЕНКОВИЋ СЕ ЖЕСТОКО СУКОБИЛИ: Тешке речи и увреде које су разменили шокирале ХДЗ!

(ВИДЕО) МАРИЋ СРЕО КАРАЏИЋА ДОК СЕ СКРИВАО: Личио ми је на вођу секте! Пришао ми је и дао ЈЕДАН ПАПИР! А писало је…

(ФОТО) НЕ ЗНАМ КАКО САМ ЗАВРШИО КОД ЊИХ… БОЛЕ СУ МЕ , ГРИЗЛЕ И ЦИЧАЛЕ, А ЊИХОВ ОТАЦ ЈЕ МРМЉАО: Језива исповест Лазе Станишића, кога су замало убиле комшинице СЕКТАШИЦЕ

Курир.рс/Дневно.хр

Оставите коментар