Друштво Србија

ОВО СУ ТАЈНЕ БЕОГРАДСКИХ МРАЧНИХ УЛИЦА: Улазе у проституцију да би добро зарадиле, али онда… НАЧИН НА КОЈИ ЗАВРШЕ ЈЕ УЖАСАН!

И уличне и елитне проститутке почињу посао да би зарадиле, једне за голу егзистенцију, друге за живот на високој нози. Заједничко им је да често мисле да ће само једном пробати, само да добију новац, а онда престати. Али први пут готово никад није последњи.

Како објашњава Бојана Секулић Станковић, оперативац Одељења за јавни ред и мир у Министарству унутрашњих послова, већини особа које се опробају у проституисању једном живот заувек буде промењен нагоре, и то углавном траумама које проживе.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ПОП ЈОРДО ОЦИНКАРИО ПОЖЕШКЕ ДИЛЕРКЕ: Свештеник се у ћелији молио да га жена не остави

„Поред тога што је неморална, проституција је заиста понижавајућа и за жену и за мушкарца. Особе која се одају проституцији се на тај начин деградирају као личности да би дошле до новца. Они то не схватају као деградирање, јер већина њих мисли да су довољно јаки, истрајни, упорни и да могу себи да дозволе све то под паролом „баш ме брига, мало ћу радити па ћу престати, може ми се, млада сам, згодна сам, што не бих то уновчила“ – наглашава Бојана Секулић Станковић.

Како каже, све то њима можда на почетку делује као добра замисао, али се на крају увек заврши ружно. Неретко и трагично.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СТРАВИЧАН СНИМАК: Четири ЏИНОВСКА ПСА напала су човека, само НЕБО МУ ЈЕ ПОСЛАЛО овог са мотком!

Последице живота елитних проститутки врло су видљиве: прво се промене психички, а онда се тегобе испоље и физички. Велика количина таблета за спавање, лекови против болова, све то врло брзо постаје саставни део живота елитних проститутки.

„Одређен број њих има и разне повреде, ожиљке настале од самоповређивања. Такав начин живота није лако издржати. Колико год оне мислиле да су чврсте, на крају се све то заврши депресијом, безнађем, емоционалним ломовима. Ноћни живот и начин на који зарађују новац узимају данак, оне су на неки начин обележене. Могу бити жртве и уцена, изнуде, насиља…“, истиче наша саговорница опасне последице.

ОТКРИЋЕ ИНСПЕКТОРА О УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ Јеленин убица био до кукова у води!

Покушаји самоубистава, предозирање лековима, стална анксиозност оно су с чиме се боре елитне проститутке до краја свог живота.

Уличне проститутке поред тога што се сусрећу са тешким емоционалним поремећајима, често болују и од разних болести које, нажалост, и не лече. На тај начин уличне проститутке на крају завршавају с тешким обољењима које их на крају коштају живота.

(ВИДЕО) БУДВАНИ У ПАНИЦИ: Плимни талас прети да потопи Стари град, грађани врећама песка покушавају да одбране куће!

„Када су у питању њихове болести, знамо оно шта нам оне кажу. Немамо приступ њиховим здравственим картонима, али некада ни то није потребно. Отпадају им комадићи ткива које одумире, имају гангрене, ране, повреде… Има и оних које не изгледају тако. Али има и оних са ранама од конзумирања дроге, на пример, префорсирају класична места за узимање дроге па проститутке траже нове вене, капиларе, крвне судове. Стварају се ране, није им стерилан прибор, није им чиста дрога, већ је то улична дрога лошег квалитета ако уопште можемо причати о квалитету дроге“, каже Бојана Секулић Станковић из МУП.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија бира председника

Руски амбасадор Лондону: Москва овакво понашање не прашта

РАХОЈ БЕЗ ДИЛЕМЕ: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, ХАШИМ ТАЧИ ЈЕ КРИМИНАЛАЦ! Безрезервна подршка шпанског премијера Србији

Извор: Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu