Foto: Google.rs/maps
Занимљивости Србија

ОВО СТВАРНО НЕМА НИГДЕ, ОСИМ У СРБИЈИ: Ко год је прошао овом улицом остао је у ШОКУ! (ФОТО)

Последице урбанистичког хаоса и неусаглашеног развоја локалне заједнице трпе годинама мештани једног крака Улице Михаила Шолохова у Борчи.

Уколико улазите колима у ову улицу, морали бисте добро да поразмислите да ли је ваше возило довољно уско да прође између бандера које се налазе – насред улице! На питање шта је прво постављено, бандера или асфалт, комшија звани Митар изјављује да су прво биле постављене бандере, а касније се уличица и асфалтирала.

КАСАПЉЕЊЕ ЉУДИ НА ТВРЂАВИ ЗАЛЕДИЛО НИШЛИЈЕ: Прво би им пререзао гркљан, па бацао са зидина

Наиме, ова улица је некада била само пролаз између парцела, од којег је настало сокаче. Колико је Митар упућен, грађани улице су давних дана, самоиницијативно и, наравно, уз помоћ некога из Електродистрибуције, увели струју. Тада су и постављене бандере на месту на коме су и сада.

(ВИДЕО) МРАЧНО УПОЗОРЕЊЕ НАЈУСПЕШНИЈЕГ СВЕТСКОГ ВИДОВЊАКА: 2018. ће бити ПАКЛЕНА ГОДИНА, ево шта ће бити с Трампом, Кимом, терористима…

Када је решено да сокаче постане улица, власници плацева су се договорили да сваки да око пола метра до метар дужине плаца да се туда протера асфалт. Тако су бандере и без померања дошле ближе средини улице. Приликом асфалтирања, општина и „Београд пут“ су их само оставили ту где јесу.

(ВИДЕО) ОВАЈ ХАОС СТИЖЕ И КОД НАС: Снег паралисао Хрватску, ОЛУЈНИ ВЕТАР НОСИ СВЕ ПРЕД СОБОМ! У БиХ и Црној Гори већ упаљен ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ!

Од стране надлежних суштински је обећано још пре 3 до 5 година да ће се решити проблем, али засад никога нема, а захтев је поднет још пре шест година. У међувремену, станари улице се сналазе, навикли су и на вожњу и паркирање поред ових бандера.

Међутим, само поглед на ту необичну улицу доста говори о урбанистичком апсурду који влада на левој обали. Очекујемо да надлежни из одговорних институција што пре реше проблем грађана како би ова надасве чудна улица постала функционалнија и једноставнија за живот.

Извор: Телеграф.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Митрополит Амфилохије одликован Златном медаљом Пушкина

Вучић: Србија остаје војно неутрална

(ФОТО, ВИДЕО) СРАМОТА: Нишлије разбеснео призор у центру града! КО ИМА ОБРАЗА ЗА ОВАКО НЕШТО?!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat