Политика Србија

Ово о Харадинају не зна ни ЦИА ни БИА: НЕ ЗНА ЗАШТО ЈЕ МУСЛИМАН, ПИЈЕ НА РАМАЗАН, БИЈЕ ЖЕНУ, ТРОШИ 80 000 ЕВРА НА ЛЕТОВАЊЕ…

Господар живота и смрти на Косову!

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

За себе каже да није муслиман, али се хвали да са пријатељима обележава Рамазан уз алцохол. Прешао је пут од физичког радника до премијера и тајкуна

Током сукоба на Косову, убијени су близанци Љуан и Скељзен, два млађа брата Рамуса Харадинаја, а његов трећи брат Енвер убијен док је он био у Хагу због, како овде кажу, крвне освете и послова око дроге. Породица Харадинај је у албанској јавности позната и по честим оружаним сукобима са другим племенима, богатству и раскошном начину живота

(ВИДЕО) KOНАЧНО СЕ ОГЛАСИО И ШЕШЕЉ: Ово је његов став око идеје разграничења са Албанцима

За десетодневни одмор са породицом у Сент Морицу. Само царски апартман у престижном хотелу “Карлтон“, који је резервисао, кошта пет хиљада евра по дану, а целокупан одмор, заједно са новогодишњом вечером и осталим удобностима, коштао је око 80 000 евра

О Рамушу Харадинају и његовим политичким и ратним активностима се углавном све зна – прославио се као ратни командант ОВК. Први пут је постао премијер Косова 2004. године и након 100 дана поднео оставку зато што је Хашки трибунал подигао оптужницу против њега. Два пута је ослобођен у Хагу, а последњи пут је ухапшен у јануару прошле године у Француској по потерници Србије, али је је суд у Колмару одбио захтев Србије за његово изручење! А у септембру 2017. године изабран је поново за премијера Косова.

Зашто бивши челник НАТО толико мрзи Србе: СОЛАНА СА УСТАШАМА ДЕЛИО ЋЕЛИЈУ

Кад су Албанци у питању, мишљења су подељена: за једне је херој, а за друге ратни профитер. Рамуш Харадинај је рођен 3. јула 1968.године у селу Глођан у општини Дечан. Према његовој званичној биографији након завршетка средње школе у Ђаковици одлази у Швајцарску где ради као грађевински радник и обезбеђење у ноћним клубовима. Наводно, тамо приступа Народном покрету Косова и жени се Финкињом са којом, наводно, има сина.

Потом пролази диверзантску обуку у Албанији где изучава борилачке вештине и у освит рата илегално прелази Проклетије и враћа се на Косово. Данас је кућа Рамуша Харадинаја у родном Глођану претворена у меморијални центар ОВК, односно “кулу Глођан“ и вреди 270 хиљада евра.

Тинејџер се три сата тресао и плакао објашњавајући какве гадости му је креатор Дарко Костић радио: Ево шта је рекао

Он се 2003. године оженио дванаест година млађом водитељком Радио Телевизије Косова, Анитом Мућај, са којом данас има троје деце – два сина и ћерку. Популарна водитељка РТК је више пута за медије говорила о томе како је почела љубав између ње и Рамуша Харадинаја.

– Имала сам задатак да направим интервју са командантом зоне “Дукађини“, а онда ме је Рамуш позвао на кафу, а затим и на ручак. Тако је почела велика љубав!

Зли, албански, језици тврде да је то лаж! Наводно, Харадинај и Анита су ступили у везу још док је она била малолетна, што је засметало Албанцима који и данас живе у складу са традиционалним вредностима. Оно што би можда некоме било занимљиво јесте чињеница да се млађи брат Рамуша Харадинаја, Даут, који је такође посланик Скупштине Косова и генерал ОВК, оженио Анитином рођеном сестром, Лолом!

ОВО ЈЕ ЦРНОГОРАЦ КОЈИ ЈЕ ЛИКВИДИРАО „ЦРВЕНУ БЕРЕТКУ“ Откривено шта се дешавало кобне вечери у Бијелом Пољу

Током сукоба на Косову, убијени су близанци Љуан и Скељзен, два млађа брата Рамуса Харадинаја, а његов брат Енвер убијен док је он био у Хагу због, како овде кажу, крвне освете и послова око дроге. Породица Харадинај је у албанској јавности, осим по ратним и политичким “заслугама“, позната и по честим оружаним сукобима са другим племенима, богатству и раскошном начину живота.

У јануару прошле године су швајцарски медији опширно писали о томе колико је “бивши господар рата“, како они називају Харадинаја, потрошио новца за десетодневни одмор са породицом у Сент Морицу. Само царски апартман у престижном хотелу “Карлтон“, који је резервисао, кошта пет хиљада евра по дану, а целокупан одмор, заједно са новогодишњом вечером и осталим удобностима, коштао је око 80 000 евра.

СТОЈАН СПАСИЋ ИЗ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ РАЗРЕШАВА НАЈВЕЋУ ДИЛЕМУ СРПСКИХ ВОЗАЧА: Ево шта је технички исправно, а шта неисправно возило!

Из кабинета премијера Косова нису желели да коментаришу ове наводе уз образложење “да се ради о приватним издацима са којима држава нема ништа“. Иако он тврди да није богат и да су велелепну вилу у Приштини у којој живи са породицом саградили његови ратни другови из захвалности за све што је учинио за свој народ, његови политички противници тврде другачије, захтевајући да објасни одакле му новац.

Харадинај је често на мети напада због сукоба са представницима исламске заједнице на Косову, пошто за себе каже да није муслиман, али се хвали да са пријатељима обележава Рамазан уз алкохол. Игбале Рогова из “ Мрежа жена Косова“ недавно је тражила оставку косовског премијера зато што је физички насрнуо на једну старију жену у Призрену и због тврдњи да физички злоставља супругу Аниту, али он није желео да коментарише те оптужбе.

УДАР ГРОМА УБИО ЦЕО ФУДБАЛСКИ ТИМ И ВЕРНИКЕ У ЦРКВИ: Сведоци тврде да је муња срушила мост у Ђенови, а масовна страдања дешавала су се и раније

Осим по бахатом понашању, огромном богатству, вербалним и физичким сукобима са неистомишљеницима, он је на Косову познат и по томе што не крије да перфектно говори српски језик, који је научио у војсци, а како сам каже, усавршио у Хагу где се дружио са Готовином, Шешељем и Шљиванчанином. Својевремено се хвалио тиме како је у младости навијао за Партизан јер су тамо играли Албанци, али и да му је деда сахрањен на Новом гробљу у Београду, па је желео да га ексхумира и сахрани на Косову што му из неких “техничких разлога“ није.

Војску ЈНА је служио у Пироту заједно са Робертом Чобаном, који га је описао као једног од ретких Албанаца који су тада говорили српски, дружили се са свима, уписали факултет. Гостујући у “Ћирилици“ код Миломира Марића, Харадинај је поздравио свог друга из војске, Чобана, а у неколико наврата је истакао да би волео да му се укаже прилика да говори за Радио телевизију Србије.

(ФОТО) ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА МОСТА У ЂЕНОВИ ОТКРИВА У КОЛИКО ЈЕ ЛОШЕМ СТАЊУ БИО: Недељу дана пре рушења све се РАСПАДАЛО!

Када су у питању злочини над српским, албанским и неалбанским цивилима, Харадинај равнодушно тврди да није крив, али да Срби могу да верују у шта год хоће. “Господар рата“ или “господар живота и смрти“, како га називају страни медији, Рамуш Харадинај, данас се “залаже“ за помирење са Србима, успео је оно о чему сањају многи сиромашни младићи и бивши борци “ОВК“- да пређе пут од физичког радника до тајкуна и премијера, али и да уклони све сведоке злочина који му се стављају на терет.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БИЛО ЈЕ ТО ДАЛЕКО ВИШЕ ОД ОБИЧНЕ ТРКЕ: Дан када је српском спорту учињена НАЈВЕЋА ПЛАНЕТАРНА НЕПРАВДА!

По танком леду: И Британија жели део Арктика

ДЕДА, УМРО СИ ДА БИХ ЈА ЖИВЕЛА: Потресна исповест девојчице чији деда се удавио спасавајући је из Дунава

ХОРОР У НОВОМ САДУ: Зидови зграде почели да се руше због радова на суседној парцели, станари спасавали главе у потпуном шоку!

nedeljnikafera.ne

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon