Printscreen
Занимљивости

ОВО НИКАД НИКОМЕ НЕ ГОВОРИТЕ: Ако желите срећу и напредак ево шта не смете причати људима

Многи људи су се уверили да кад много причају о ономе шта планирају, увек нешто крене по злу.

ПА, ОВО ЈЕ ХИТ! Милан Јевђић глуми у новој КРИМИ СЕРИЈИ, а бацио је око на једну од најлепших глумица!

Духовни учитељи попут кинеских мудраца и северноамеричких Индијанаца говорили су да не ваља причати унапред о својим плановима и циљевима, јер на тај начин се расипа енергија потребна за остварење циља.

Не говорите никоме што планирате све док се то не оствари. Причањем расипате енергију која ће вам бити потребна за остваривање циља. Многи људи су се уверили да кад много причају о ономе шта планирају, увек нешто крене по злу. На жалост овим причама дајете и прилику људима који немају добре намере да вам поремете планове.

(ВИДЕО) ЗЛАТНА ГРОЗНИЦА ТРЕСЕ СИБИР! Авион је јуче испустио ТРИ ТОНЕ ЗЛАТА, мештани кренули да се ОБОГАТЕ!

Ако сте изабрали да живите здравије и мање стресно, да се одричете комфора модерног живота, не причајте то около. Духовни мир нећете пронаћи ако је ваше одрицање оријентисано само на физички аспект.

То што сте се одрекли неких ствари у животу не значи да сте бољи од других људи. Ако нешто чините другима не говорите о томе превише. Најважније је да некоме помогнете, а не да у очима других будете добри.

ШОКАНТНО! ШЕШЕЉ ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Томислав Николић је покрао Титово благо!

Неки изазови су видљиви другима, други нису. Мудраци кажу да поједини људи добијају спољње изазове, а постоје и изазови који се догађају унутар човека и нико за њих не зна. Зато, када сте урадили нешто храбро чиме би се радо похвалили, задржите то за себе. До вас можда стоји човјек који је имао много тежих борби у животу и победио их је, али о томе не прича.

ОТКРИЋЕ ИНСПЕКТОРА О УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ Јеленин убица био до кукова у води!

Што мање говорите о проблемима у својој породици, тиме ће она бити јача и стабилнија. Не причајте превише ни својим пријатељима јер се неке ствари решавају само у породици. Избегавајте да причате о свом приватном животу. Никада не заборавите да постоје појединци који се веселе туђој несрећи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР У ЛЕШТАНАМА: Београђанин изгорео у својој гаражи

ЗУКОРЛИЋ АПЕЛУЈЕ НА СПАС ПОРОДИЦА ТЕРОРИСТА ИД: Спасити 11 држављана Србије из курдског логора

Генералштаб Русије: У Сирију достављено 20 тона хлора

Дачић: Не можемо да тргујемо Косовом и Метохијом; Док су социјалисти владали, фабрике су радиле

ШЕШЕЉ: Зорана мора у затвор, а надлежни нека ме повуку!

Извор: Еспресо

Оставите коментар