Извор: wikipedia.org
Друштво Србија

Ово је српски ПВО: Хиљаде људи на приказу наоружања

Поводом Дана Војске Србије (ВС), 23. априла, у сарадњи Министарства одбране и Скупштине града, у Јагодини је данас одржан „Приказ наоружања и војне опреме — тактичко-технички збор“, који је разгледало око 6.000 грађана Јагодине и Поморавског округа.

Реч је о избору наоружања и војне опреме из састава јединица Ратног ваздухопловства (РВ) и Противваздухопловне одбране (ПВО), а носилац активности је команда РВ и ПВО ВС, изјавили су Танјугу на изложби организатори.

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

Приказ је трајао од 10 до 15 сати, изложбу наоружања је посетило више од 6.000 грађана, а најрадозналија била су деца.

Изложба је одржана на паркингу испред Спортског центра Јагодинског спортског савеза, Аква парка и Скејт парка Јагодина.

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма обилазећи ’Приказ наоружања и војне опреме‘ рекао је да је Војска, уз Српску православну цркву, најпоштованија институција у Србији, као и да држава последњих година улаже у наоружање и купује оно што је неопходно, али да то не значи да ће Србија некога да нападне.

ХОРОР У СТАРИМ БАНОВЦИМА: Мушкарац (65) заробио девојчицу (14), данима је силовао и све снимао

„Сигуран сам да Србија никога неће напасти, нити ће неко да нападне Србију, јер постоји политичка стабилност и добри међународни односи које наша држава води на челу са председником Александром Вучићем“, истакао је Марковић.

(ВИДЕО) Огласила се девојка чије је поруке Наташа наводно нашла у Лукином телефону: Ово је права истина о мом и Лазукићевом односу!

За руководиоца радног тима одговорног за организацију и реализацију „Приказа наоружања и војне опреме“ био је одређен пуковник Драган Панић из команде РВ и ПВО.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У ПОРОДИЦИ КАРАЂОРЂЕВИЋ Српска принцеза нестала у Њујорку

Снажна порука председника Крима: Ко има мозга, одустаће од силе против Русије

Лука Лазукић први пут о Дачи и Љуби, одласку у затвор, зашто и даље носи бурму, и борби за старатељство над ћерком Катјом

(ВИДЕО) Како је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Руске ракете забринуле Израел: Уништити С-300

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat