Занимљивости

ЈОШ НИЈЕ ПОКУПИО НАГРАДУ Ово је права истина о ЛОТО милионеру из Оџака

ЦЕЛА СРБИЈА ТРАЖИ ЛОТО МИЛИОНЕРА!

ОСУЂЕНА ЗА БРУТАЛНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРБИМА: Крвавој Азри Башић 14 година робије!

После седам месеци, прошлог петка извучена је ЛОТО седмица, а магична комбинација налази се на листићу који је уплаћен у Оџацима. Међутим, по суму од 524.691.140 нико није дошао, јер се најсрећнији становник Србије изгледа крије.

Како су рекли у „Државној лутрији Србије“, готово је извесно да се срећник неће ни јавити до празника, па највероватније ови милиони остају на сигурном до после Божића.

Претпоставља се да добитник чека да мало „спласне“ интересовање јавности за његов добитак.

ДРАМА У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ! Нападнут боксер који је ухапшен због убиства навијача у „Нани“!

Такође, у Оџацима не могу да установе ко је добио ЛОТО седмицу, па пошто изгледа није нико, мештани су сигурни да је реч о некоме ко уопште не живи ту, већ је само пролазио кроз место и уплатио срећни листић.

– За сада са нама није контактирао срећни добитник „лото седмице“ вредне 4,4 милиона евра. Ипак, ситуација не чуди јер се ни раније, никада није јавио добитник баш првих дана. Углавном сачекају недељу или две. Када се добитник јави, биће заказан састанак у „Лутрији“. Ту ћемо проверити добитни листић и, уколико је све у реду, своју награду ће добити истог дана на рачун који буде желео. У случају да је добитник странац, мораће да отвори рачун у некој од наших банака, како би му добитак био уплаћен у динарима. Једина околност под којом би добитник могао да остане без награде, јесте да се не јави 60 дана од дана извлачења. Ипак, то се још ниједном није догодило – испричали су из „Државне лутрије Србије“ за Информер.

КАКО ЈЕ СТВАРНО ИЗГЛЕДАО ЖИВОТ У ЈАТАГАН МАЛИ: Ово је исповест Београђанина који се родио и живео у овој озлоглашеној четврти!

Како су додали, до сада је, од свих добитника ЛОТО седмице, само једна добитница пристала да се открије њен идентитет. Остали су желели да буду анонимни, и то је њихово право које је „Државна лутрија Србије“ максимално испоштовала.

Пре овог добитка, само је једном у Србији извучена већа сума, 23. марта 2010. године у Кањижи је уплаћен срећни тикет који је освојио 4.876.482 евра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић и амбасадор Азербејџана о економској сарадњи

АМФИЛОХИЈЕ: МИЛО И ЊЕГОВ РЕЖИМ ПОЧИНИЛИ НАЈВЕЋЕ ИЗДАЈСТВО У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ, Подгорица да повуче признање Косова!

НОВИ СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Обожавалац Павелића фукционер владе, секретару не смета

Извор: АЛО!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon