Printscreen
Политика Србија

Ово је најновији ШИПТАРСКИ УЛТИМАТУМ Србији!

Министри спољних послова балканске шесторке потврдили су током јучерашњег састанка у Будви да је будућност региона у ЕУ, те да је то једини оквир који гарантује даљи развој и стабилност региона и Европе. Међутим, није све прошло у протоколарно мирној атмосфери.

Оштра реакција шефа дипломатије! Дачић: Време је да Европи кажемо ћао!

Самопроглашени министар спољних послова тзв. Косова, Беџет Пацоли, тражио је да се у заједничку изјаву на састанку унесу одређене измене, на шта су негативно реаговали његов колега из БиХ, Игор Црнадак, и српски представници на састанку. Пацоли је тражио узајамно поштовање тзв. Косова у спровођењу ЦЕФТА споразума, а подржао га је албански колега Дитмир Бушати.

Детаљ са састанка о ком прича цео свет: Путин оловком нацртао Макрону зашто је морао да уради ову ствар!

Албански министар спољних послова је оценио да је Пацолијев предлог добар и да представља компромисно решење. Након краће дебате, Бушати је рекао да ако се Босна и Србија не сложе са совим предлогом, Албанија и тзв. Косово ће морати да ,,штите своје интересе“, што неће допринети компромисном решењу. Он је такође запретио да ће Албанија стати на страну тзв. Косова по свим питањима и тако онемогућити креирање заједничког текста. Састанак је на крају завршен заједничким саопштењем, након што су, како наводе албански медији, Србија и БиХ пристале на компромисно решење.

Син судије којем је Орић ископао очи: Пресудом су ми опет убили оца!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПРЕМАЈУ АТЕНТАТ НА МИЛОРАДА ДОДИКА: Сурови сценрио, лидер босанских Сртба НА НИШАНУ!

„МОРАО САМ, МОЗАК МИ ЈЕ ПОПИЛА!“ Монструм од оца крвнички шутирао и песничио своју бебу до смрти! На саслушању изнео СТРАВИЧНО „ОПРАВДАЊЕ“

Европа извлачи „крунски доказ“ против Срба пред одлучујућу битку за Косово и Метохију

ПОРТПАРОЛ КФОР-А ГРАСО: Јесте Кфор зауставио камион, али није због такси

ТЕМПЕРАТУРНИ ПРЕОКРЕТ, ИЗ МИНУСА У ПЛУС! Ево какво нас време очекује у децембру!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
2°
13°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
19°
Sun