Printscreen
Америка Свет

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ БОМБАШ (24) ИЗ ТЕКСАСА: Терорисао цео град 2 недеље, а комшије га описују као финог дечка

Полиција је ухапсила бомбаша из Тексаса који је последње две недеље терорисао становнике Остина слањем експлозива на разне локације у граду.

СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ДАЈУ ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Спрема се глобални економски колапс. На улицама ће бити хаос, људи ће се отимати за воду и храну

Марка Ентонија Кондита (24) из Фаџервила у Тексасу комшије описују као пристојног дечка из добре породице. Разнео се експлозивом у среду ујутру у сопственом аутомобилу када га је полиција после потере опколила на ауто-путу 35 јужно од Остина.

Снаге безбедности тврде како су га лоцирале и идентификовале помоћу података

из курирске компаније Федекс, чије је услуге користио како би пребацио бомбе на жељену локацију.

Од 5 његових бомби погинуло је двоје људи, а четворо рањено. Још једна експлозија с његовим потписом забележена је у уторак у Федексу у предграђу Сан Антонија. Полиција је још један експлозив пронашла неколико сати касније на другој Федексовој локацији у Остину.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

„Не знамо где је био и што је радио у последња 24 сата. Зато смо још на опрезу јер морамо да будемо сигурни да више нема заосталих пакета с бомбама које је евентуално раније послао“, рекао је заповедник полиције Брајан Менли.

Ако сте сачували овај телефон, можете да зарадите много новца

Suspect in Austin serial bombing attacks identified as Mark Anthony Conditt

Posted by Dino Williams on Wednesday, 21 March 2018

Кондит је маскиран ушетао у Федексове просторије како би послао пакете у којима су биле бомбе.

Гувернер Тексаса Грег Абот казао је како је ‘серијски бомбаш’ живео с неколико цимера које је полиција испитала, а кућа у којој су живели припада Кондитовом оцу. Полиција верује да је сам израдио све бомбе.

ЛОЦИРАЊЕ ТЕЛЕФОНА НОВИ ДОКАЗИ У ОПТУЖНИЦИ ПРОТИВ МАРЈАНОВИЋА: Испитује се ко је све био на насипу! КЉУЧНО И СВЕДОЧЕЊЕ МАЛЕ ЈАНЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Поп и вероучитељ иду кући чим добију наногице

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ! Ево како је Вулин подржао Вучића у борби за рађање

Ђурић: 381 наставља да важи за Србе на КиМ

Британци на тапету у Москви – две могуће варијанте у случају Скрипаљ

ДИЈАЛОГ У БРИСЕЛУ БЕЗ НАПРЕТКА — Албанци одбили кључну обавезу

Извор: Курир

Оставите коментар