Pixabay
Регион

„ОВО ЈЕ АЛБАНИЈА, НЕ ПРИЗНАЈЕМО ВАШ СУД!“ – Терористи из Куманова прете Македонцима!

Скопље -- Осуђени за терористичке нападе у кумановском "Дивом насељу" на данашњем поновом суђењу у Апелационом суду у Скопљу рекли су да: "Ово је Албанија."

Такође су рекли и да не признају суд и да адвокати који су им додељени немају право да говоре уместо њих, преноси македонски портал А1он.

„За нас овај суд не постоји. Ово је Албанија. Адвокати које су нам додељени немају право да говоре уместо нас. Четири године слушамо, сада ви послушајте нас“, рекао је Генц Сефај, један од осуђеника.

БАКИР ПРЕТИ СРБИМА: ЗАВРШИЋЕ У ЗАТВОРУ СВАКО КО ХВАЛИ КАРАЏИЋА?! Припрема се нови удар на Републику Српску

Они су у судници рекли да је цео судски процес изрежирала коалиција Николе Груевског и Алија Ахметија, те су захтевали, као сведоци да буду прихваћени бивши премијер Никола Груевски, бивши директор македонске Службе безбедности (УБК) Сашо Мијалков, актуелни шеф владајуће албанске странке Али Ахмети, бивши шеф државе Гјоргје Иванов, Стојанче Ангелов, Муса Џафери, Садула Дураки, као и други високи бивши и актуелни функционери ДУИ.

Након овога, осуђеници су напустили јавну седници Апелационог суда, која је настављена само у присуству њихових адвоката.

НОВИ УДАР НА СРПСКУ – Британци смењују Додика!

Основни суд у Скопљу је припадницима терористичких активности у кумановском Дивом насељу у 2015. години изрекао седам доживотних казни, 13 казни затвора у трајању од 40 година, шесторо њих је осуђено на 20 година затворске казне, један је добио 18 година затвора, двоје 14 година затвора, двоје 13 година затвора, а четворо њих због недостатка доказа су ослобођени.

ПРОДАО САМ СЕСТРУ ЈЕВРЕЈКИ ЗА ПАР ЖУТИХ ЦИПЕЛА: Миша Јанкетић никад себи није опростио што су му на ПРЕВАРУ одвели сестрицу, а речи покојне МАЈКЕ су му ОДЗВАЊАЛЕ целог живота

Суд је и 16 лица осудио на протеривање из државе и трајну забрану за улаз на територији Републике Северне Македоније.

Терористички напад у кумановском Дивом насељу догодио се 9. и 10 маја 2015. године када се македонска полиција сукобила са више од 40 наоружаних припадника непознате организације, који су се крили у појединим кућама.

ПРЕТЊА ИЗ АМСТЕРДАМА: „Затворићемо границе према источној Европи!“

Осморица полицајаца из македонског МУП је погинуло, а 37 је задобило тешке повреде. Полиција је успела да савлада нападаче, а њих 27 припадника се предало полицији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРИ СЕ НЕ СМИРУЈУ – Поново прете отимањем древног српског града!

„НЕМА ПРЕЛАЗА!“ – Зашто је Мађарима на граници са Србијом „пао систем“?

НОВА ОДВРАТНА ИГРА У ШКОЛАМА ПО СРБИЈИ, ИСПОВЕСТ ЂАКА: Скидају се па се снимају?! Мене су терали да скинем дукс да провере је ли оригинал, само лузери носе патике испод 20.000 ДИНАРА?!

Белоруски званичник: Испорука „мигова“ Србији почетком 2021.

Америка прети, али Турска не одустаје

НЕПОЗНАТИ МУШКАРАЦ СЕЈЕ СТРАХ ПО ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Већ два дана пуца на пролазнике из ваздушне пушке, станари Сарајевске у СТРАХУ!

b92.net

Оставите коментар