printscreen/pink.rs
Србија Хроника

ОВО ГА ЈЕ ОДАЛО Ево на основу чега је ухапшен Зоран Марјановић!

Зоран је ухапшен због сумње да је 2. априла прошле године на насипу у Борчи убио Јелену Марјановић. Истрагом је пронађен нови материјални доказ који указује на то да је Јелену управо њен супруг Зоран убио.

Зоран Марјановић ухапшен је, између осталог, и због тога што се блато са његових фармерки поклопило с оним које је пронађено на телу његове зверски убијене супруге Јелене.

Током претреса куће Зорана Марјановића непосредно након убиства његове супруге Јелене полиција је између осталог запленила и његове фармерке.

Један од трагова који је пробудио сумњу је блато на фармеркама које је носио Зоран Марјановић.

Детаљном анализом фармерки и блата које је пронађено на телу убијене певачице установљено је да је исто, односно да се поклапају.

Како је истрага утврдила поред поклапања анализе блата на телу певачице, односно на њеној гардероби је на више места пронађен Зоранов ДНК.

Даљом анализом утврђено је присуство Зорановог ДНК на више места на одећи коју је Јелена носила када је убијена, за који он није дао одговор како се ту нашао.

Иако је првобитно тужилаштво сматрало да то проналазак ДНК није довољан доказ за одређивање притвора, даљом истрагом и вештачењем пикупљено је више материјалних доказа који су бацила сумњу на Зорана, те му је одређен притвор до 30 дана.

Одмах након хапшења Зорана Марјановића, огласио се и Владимир Марјановић Зоранов отац. Он тврди да је Зораново хапшење само фарса, и одмах оптужио покојну снају Јелену да је имала љубавника!

– Прави убица је Јеленин љубавник, тајкун Александар Радованов! Ћутао сам све ово време јер сам се бојао да ће ми неко убити децу! Од првог дана сви знамо име убице, али смо мислили да полиција поштено ради свој посао.

Кад оно, да би прикрили трагове и сачували тајкуна који држи пола Београда, они хапсе мог Зорана! Јелену је убио Радованов, њен љубавник, јер је хтела да га остави – огорчен је старији Марјановић и додаје:

– Ко зна шта ће бити с нама и шта нам се пише, јер смо немоћни. Сви су јачи од нас. Само молим Бога да ми неко не убије сина у затвору, па да кажу: „Убио се сам, није могао да издржи“ – јадао се Јеленин свекар.

Извор: Ало, Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Да данас створимо будућност

Министар Стефановић поводом хапшења Зорана Марјановића

Шешељ улази у „Задругу“, Милица Ђурђевић одбила

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat