Printscreen
Европа Свет

ОВАКВУ ГЛУПОСТ МОГУ ДА ОДВАЛЕ САМО БРИТАНЦИ: Карл Маркс се окреће у гробу када види шта са његовом земљом РАДИ ПУТИН!

Колико су необразовани људи који су узели на себе да одлучују о судбинама милиона људи може се видети и по последњој изјави британске амбасадорке у Уједињеним нацијама Карен Пирс.

АКО ПОЧНЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ТРЕБА БЕЖАТИ У ОВЕ ЗЕМЉЕ: Једна од њих нам је баш близу и може бити спас!

Последњих неколико месеци, а посебно последњих неколико недеља из Велике Британије стижу претње Русији, која се криви за све лоше у свету. Без доказа, сасвим недипломатски, Руска Федерација се криви од мешања у изборе других држава, преко тровања двоструког шпијуна, све до лажних хемијских напада у Сирији.

Док Русија позива на здрав разум, стална представница САД при УН Ники Хејли изјавила је недавно да САД никада неће бити пријатељ са Русијом, онемогућивши тиме било какав дијалог, што је суштина политике.

Вратила се „жена зло“, тражи уништење Руса

Британска амбасадорка, Карен Пирс, чија је држава створила највећи дипломатски инцидент од Хладног рата, натеравши да западне државе протерају руске дипломате, у својој сатанизацији Русије, заборавила је на основне историјске чињенице.

У намери да ‘укори’ Русију како се одаљила од свог наводног историјског пута, она је у УН-у изјавила:

(МАПА) ОВО ЈЕ РАСПОРЕД СНАГА НА МЕДИТЕРАНУ: Ево колико ратних бродова имају Руси, а колико Американци! ШОК!

– Мислим да се Карл Маркс окреће у гробу кад види у шта се претворила његова земља… која се данас брани од оптужби за употребу хемијског оружја против невиних – истакла је, а да није ни трепнула.

Пирс је иначе у свету позната као велики познавалац историје. За њу је Карл Маркс Рус. И не само то, већ Пирс као да не зна да се совјетска ера завршила. Она се овде расправља са СССР, а не са Русијом.

БРУКА – Глумац Миша Јанкетић подржао Мила! Студент из ЦГ му брутално одговорио!

Подсетимо такође, да су објављени снимци на којима се види да је „хемијски напад“ у Источној Гути исцениран. Такође, из британске војне лабораторије је недавно саопштено да не могу да докажу да су Сергеј Скрипаљ и његова ћерка отровани нервним агенсом произведеним у Русији.

ШЕШЕЉА ИЗБАЦУЈУ ИЗ СКУПШТИНЕ ЈЕР ЈЕ ОСУЂЕНИ ЗЛОЧИНАЦ! Неће ме спречити да откријем да је Ђинђић наручио убиство Ћурувије, поручује лидер СРС

Представљајући „цивилизовану нацију“ наспрам варварских народа, Пирс се чак позвала на Међународни криминални суд, казавши да „ако Русија жели истрагу, Британија се може обратити овој институцији“, заборавивши да су те оптужбе пале у воду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Србија и Француска су истински пријатељске земље

ПРОВАЉЕН! СИРИЈА ЈЕ ЗА ТРАМПА СПОРЕДНО РАТИШТЕ, ПРАВА МЕТА ЈЕ ИРАН: САД по сваку цену желе рат са Техереном!

ПОРЕД ОВИХ МАЛИШАНА ПРОЛАЗИТЕ СВАКОДНЕВНО: Само у Београду их има 2.000, њихов дом је улица, а њихове приче сламају срца

Италија може само да пружи логистичку подршку у удару на Сирију

Пентагон нема доказ о употреби хемијског оружја у Думи

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat