Youtube
Свет

ОВАКО НЕШТО НИКАД НИЈЕ ВИДЕО Отишао да окупа леш, а из ушију и носа су почели да излазе мрави! Потопио је мртваца у воду, а онда је унук проговорио

Окупао на стотине тела, али овако нешто није видео

Шејх Абас који ради у мртвачници већ 21 годину, и добровољно купа мртваце, без икакве новчане накнаде, испричао је следећи догађај који се десио лично њему.

КО ЈЕ КРИВ ЗА УЖАС НА СЛАВИЈИ? Инфаркт возача, клизавица или „ТЕМПИРАНА БОМБА“ у аутобусима која је већ изазвала СЕРИЈУ НЕСРЕЋА

Шејх Абас је причао: “Назвали су ме рекавши ми да је у тој и тој улици и кући умро човек, па ако могу да дођем до куће и обавим шта треба. Кад сам дошао пред кућу, видео сам да се ради о богатој породици. Ушао сам у кућу и остао без текста. Све је било у стаклу, мрамору, доста тога је било позлаћено. Човек је био милионер. Када сам ушао у собу у којој је он на кревету лежао мртав, нисам могао да се снађем јер је сва била у огледалима. Док сам ходао на поду сам гледао своје табане и лице, све је било у огледалима. На средини собе је био велики кревет прекривен свилом. На кревету је лежао он а око њега три слушкиње различитих националности“, причао је он.

(ФОТО) ТРАГЕДИЈА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ! ПОГИНУО МУШКАРАЦ (41) у директном судару аутомобила и камиона!

– Пришао сам кревету и открио бели чаршаф којим је било прекривено његово тело и лице. Умро је пре једног сата. Када сам открио његово лице, један мрав је изашао из његовог носа. Онда су почели мрави, много њих, један за другим да улазе у уста а излазе на ухо. Ишли су преко лица, а затим су излазили на уста и нос – причао је радник из мртвачнице.

Изненадио сам се. Овакво стање нисам нашао у књигама нити у књигама које говоре о начину припремања мртваца за сахрану. Назвао сам једног шејха, објаснио му случај и питао како да поступим. Шејх ми је изненађен и погођен само кратко рекао:“Шејх Абас, уради како мислиш да је најбоље, ја не знам.“

(ВИДЕО) САЧЕКАЈ ДА ПОПУШИМ Шок снимак медицинске сестре са шалтера у крагујевачом Клиничком центру запалио мреже

– Позвао сам његове синове да ми помогну око купања, међутим они су одбили, само је један његов унук пристао да ми помогне. Онако у чаршафу смо га узели и ставили у каду коју смо пре тога напунили водом. Неколико сам га пута потопио комплетног како би мрави изашли из његовог тела. И стварно је тако и било, када би га год потопи, мрави су излазили из ушију, носа и уста. Тако сам радио док му се тело није очистило од мрава, покупио сам их руком са површине воде и избацио ван – сећао се Абас.

ДЕВОЈКА (18) ПОГИНУЛА НАКОН ПРОСЛАВЕ РОЂЕНДАНА: Развозила друштво након журке, па настрадала на путу кући

„Овако нешто нисам видео“

– Никад у свом животу ово нисам видео, окупао сам на стотине тела, али овако нешто нисам видео, да након само сат времена од смрти из тела излазе животиње. Четири ноћи нисам могао да заспим, стално ми је била његова слика пред очима. Било како било, његови синови нису били расположени за разговор. Сео сам у ауто са овим унуком који ми је помогао око купања и тада сам му рекао:“Ово што смо ја и ти видели око мрава, нећемо никоме да говоримо, међутим, ја већ 21 годину купам мртваце, ово никад нисам видио, какав је био твој деда?“ – причао је.

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ ВОЗАЧА СА БРАНКОВОГ МОСТА: „Ауди“ је дивљао, ударио у други аутомобил, ПА У МОЈ СА ДВОЈЕ ДЕЦЕ!

Унук обори главу и рече: “Види шејх, ја знам да ћу бити питан пред Аллахом, али ја знам сигурно да је мој дедо ударао и тукао своју мајку, ударао ју је толико да би викала, онако се ни животиња не удара. Сећам се једном да ју је тако изударао, да његова деца која су тада били већ одрасли, узели своју нану о одвели је у полицију да га пријаве заједно са њом. Кад су тамо дошли, она је изјавила да њени унуци не говоре истину и да њу њен син не удара.“

(ВИДЕО) ХАОС У ЈУТАРЊЕМ УЖИВО! УКЉУЧИЛЕ СЕ МАЈКА КОЈА ТВРДИ ДА СУ ЛЕКАРИ ОДБИЛИ ДА ЈОЈ ПРЕГЛЕДАЈУ ДЕТЕ И НАЧЕЛНИЦА: Ево шта су поручиле једна другој!

– То је срце мајке, било ју је стид и срамота да се чује како је њен син насилник, трпела је бол и ударце, а његова казна је почела пре његове сахране – сматра радник.

Шејх као и други ученици сматрају да све што му се десило након смрти је због непокорности према мајци.

ИЗГОРЕО МУШКАРАЦ ДОК ЈЕ ПЕКАО РАКИЈУ: Трагедија код Котор Вароши

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ВОЈНА ВЕЛЕСИЛА! СРБИЈА ДОБИЈА КИНЕСКИ „С-300“! ФК-3 ЈЕ КОНКРЕТАН одговор на формирање тзв. „ВОЈСКЕ КОСОВА“!

Белорусија апсолутно заштићена од агресије Запада

НАТО се мобилише против руских подморница

ТОКОМ ЦРНЕ МИСЕ МОЛЕ СЕ СОТОНИ Учесници ових ритуала умачу погачице у животињску крв, а онда оргијају на разулареним журкама по гробљима!

СРБИ, БУДИТЕ ОПРЕЗНИ! Појавило се више од 3.000 фалсификованих новчаница! На ове посебно обратите пажњу!

(ВИДЕО) ЛУДНИЦА ИСПОД БАЛКОНА Одбојкашице у глас: Ово је и ваше злато! Селектор Терзић тражи помоћ навијача

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue