AP
Занимљивости

Овако нас ТАЈНЕ СЛУЖБЕ гледају и прате све време!

Национална безбедносна агенција САД (НСА), у којој је радио најпознатији узбуњивач Едвард Сноуден, шпијунира готово све. Агенција поседује машине које су толико моћне да се њихова брзина мери хиљадама трилиона операција у секунди.

ЖЕНИН ЉУБАВНИК ПАРКИРАО ПРЕД КУЋОМ, А МУЖ ГА ИЗРЕШЕТАО КАЛАШЊИКОВИМ: Језиви детаљи убиства у Хан Пијеску због ЉУБОМОРЕ које је потресло Српску!

НСА шпијунира људе у Америци, али и широм света на најразличитије начине. Поред скупоцене опреме уз помоћ које прате и обрађују невероватно велике количине података, НСА користи и друге методе.

НЕЗАПАМЋЕНО! ШОК У БЕОГРАДУ: Полицајац затекао жену са љубавником, они га брутално претукли

Тако на пример, уколико сте у Америци, и купили сте компјутер, телефон или неки други уређај и пожелели сте да вам буде испоручен на кућну адресу, службеници НСА пресрећу испоруку, и у ваш уређај инсталирају програм за праћење. На крају, ви мислите да сте добили нов компјутер, али је истина мало другачија. Оно што је најгоре од свега, њихове вирусе не можете да обришете, па чак иако реинсталирате читав систем.

(ФОТО) ОН ЈЕ СПАСИО АНЂЕЛУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ НАКОН НАПАДА СТАРЦА У НИШКОМ СУДУ: Липтила јој је крв из врата, а да му адвокат није ухватио руку са бритвом деда би је убио!

То је само један од 14 начина на који НСА шпијунира грађане. Представићемо вам и остале:

Гугл и Фејсбук
Можда и најстрашнији начин јесте шпијунирање преко највећих интернет гиганата као што су Гугл, Фејсбук и Епл. НСА има приступ серверима тих компанија. Оно што је посебно ужасавајуће јесте да Гугл има сачуване лозинке готово сваког Њи-Фи-ја у свету. Погађајте онда ко још поседује те лозинке!

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

Прислушкивање телефонских разговора
НСА, првенствено у Америци, сарађује са свим већим телекомуникационим компанијама. Они прислушкују и снимају готово сваки разговор који се води унутар граница САД-а.

ЗАШТО СУ МАРЈАНОВИЋИ ГАСИЛИ ТЕЛЕФОНЕ? Ово су највеће мистерије убиства певачице

Опрема за наџор
У истим телекомуникационим компанијама са којима сарађује, НСА има дозволу да инсталира опрему за наџор у објектима тих компанија широм САД. На тај начин они на интернету могу да прате велику количину података, и то у реалном времену.

Радар
Ако помислите да не могу да вас шпијунирају када нисте на интернету – варате се. НСА користи такозвану радар технологију којом може да види шта пишете и када нисте на мрежи.

БИЛА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА СЕКРЕТАРИЦА СРБИЈЕ: Учествовала је у ријалитију, ћерку родила из ФАТАЛНЕ ВЕЗЕ после краха брака и ево како ИЗГЛЕДА! ТУРЦИ ЛУДЕ ЗА ЊЕНИМ ТЕЛОМ!

Пресретање вајрлес мреже
Најпознатијој агенцији за прислушкивање није потребно да буду повезани каблом са вашим компјутером. НСА користи опрему „Нигхтстанд“ којом може да пресретне и омете вашу вајрлес мрежу.

Шпијунирање преко монитора
Ако користите десктоп рачунар НСА може да замени кабл од монитора са каблом који је сама дизајнирала, а сећате се са почетка овог текста како раде замену. Уз помоћ њега снима се све што је исписано на монитору.

Праћење преко УСБ-а
Шпијунирање се обавља и преко флеш меморија, које изгледају као обичан УСБ, али су заправо уређај за праћење јер у себи имају предајник који шаље податке Агенцији

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ САЖАЛИЛА НАД СУДБИНОМ МИЛАНА ЈЕР НЕМА НИКОГА: Студент објавио нову слику и назвао њега БРАТОМ!

Лажне антене
Пошто Агенцији очигледно није довољно што сарађује са свим водећим телекомуникационим компанијама у САД, НСА поставља и лажне предајнике који служе као базне станице за мобилну телефонију, али које заправо служе за прислушкивање разговора.

Камера на лаптопу
НСА преко вируса може да укључи камеру на вашем лаптоп рачунару. Наравно, ви за то нећете имати појма. Такође, уколико имате повезан микрофон и он ће бити укључен.

Мобилни телефон
Ако је НСА хаковала ваш смартфон, такође може да укључи камеру и микрофон на њему у било ком тренутку.

ПОТОП У СРБИЈИ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ! А ево када стиже ВРЕЛИ ТАЛАС!

Лоцирање
Уколико НСА жели да сазна вашу тачну локацији то може да уради на неколико начина. Могу да питају телекомуникационе компаније са којима сарађују, а то је могуће чак иако је телефон искључен. Локацију могу да утврде и преко свог програма „Кендиграм“.

Лажно представљање
Ако неке информације не може да добије преко Гугла, НСА ће искористити такозвано лажно представљање. Они ће искористити своје могућности и убациће се између корисника и Гугла. Агенциија ће узети податке који јој требају и проследити их даље Гуглу. На тај начин, ни корисник ни Гугл ништа неће посумњати, а НСА је одрадила посао.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ! Ухапшено 16 особа – ОШТЕТИЛИ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ ЗА 16 МИЛИОНА!

Чита се и фотографише и „обична“ пошта
Ако сте помислили да НСА прислушкује податке послате модерном технологијом варате се. Веровали или не они фотографишу и пошиљке послате „обичном“ поштом.

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
4°
13°
Tue
12°
Wed
10°
Thu
9°
Fri