Privatna arhiva
Србија Хроника

ОВАКО СУ МАРЈАНОВИЋИ МУЧИЛИ ЈЕЛЕНУ!

Зоран је Јелену омаловажавао, говорио јој је: "Види на шта личиш, дебела си, ружна, као нека тетка", чак јој је и фризуру бирао! Једном, када ми је рекла да јој је доста свега и да јој дође да узме дете и оде, питала сам је због чега се не разведе, а она ми је одговорила: "Зоко, он би ме убио!" Ово је само један од исказа саслушаних сведока до којих је Српски телеграф ексклузивно дошао у случају убиства певачице "Гранда" Јелене Крсмановић Марјановић (33) у Борчи 2016. године.

– Посебно занимљиво у исказима сведока јесте однос Јелене и Зорана. Неколико сведока је изјавило да је њихов однос био чудан, те да ју је он константно контролисао, али и вређао њен изглед.

Такође, један од кључних исказа је и изјава бициклисте који је кобног дана на насипу у Борчи видео Зорана и Јелену како силазе са насипа, али не са дететом, што се коси са изјавом супруга убијене певачице – наводи се у оптужници, која је у петак подигнута против Зорана Марјановића, а до које је Српски телеграф ексклузивно дошао.

(ВИДЕО)НАПЕТО У ЗАГРЕБУ: Вучића дочекала Грабар Китаровић; Чувају га снајперисти, полиција у последњем тренутку спречила демонстрације!

Фризерка: Зоран Јелени бирао фризуру

Јеленина фризерка Зорица Гемовић приликом саслушања у тужилаштву изјавила је да је Зоран константно контролисао певачицу.

– Увек ју је омаловажавао, говорио јој: „Види на шта личиш“, да је дебела и ружна. У једном од тренутака када је Јелена рекла да јој је доста свега, да јој је у кући катастрофа, да јој дође да узме дете и оде, питала сам је због чега се не разведе, а она је одговорила: „Зоко, он би ме убио“ – рекла је Гемовићева.

Фризерка је сведочила и да Јана није желела да остане сама код Зоранових родитеља, па чак ни са Зораном, па су је уписали у приватни вртић. Такође је испричала да се Јелена стално свађала са свекром Владимиром, да није била у добрим односима ни са Милошем, али ни са Милицом, како су они то приказивали у медијима.

Бициклиста: Били су на насипу без детета

Бициклиста Милан Радић видео је кобног дана на насипу мушкарца и жену, али без детета!

– Налазили су се метар и по до два једно иза другог. Прво је ишао мушкарац, а иза њега жена која је имала тамну косу до половине плећке. Они нису ходали насипом, већ су силазили са њега, поред њих није било никог другог, никакво дете није било с њима. Десетак минута касније, око 17.18-17.20, поново сам се враћао истом путањом, али на насипу није било никога – рекао је Радић.

Бициклиста је додао да, и поред тога што је видео њихове фотографије у медијима, не може са сигурношћу да каже да су то били Зоран и Јелена.

Privatna arhina

Сестра Теодора: Жалила се на маторе

Теодора Крсмановић, сестра убијене певачице, рекла је да се Јелена жалила да више не може да издржи, али и да ју је Зоран стално критиковао и терао да тренира.

– Јелена се углавном жалила на маторе, Зоранове родитеље. Два месеца пре него што је била убијена, лично сам присуствовала када ју је Зоран критиковао. Говорио је да је тетка, дебела и да „боље погледа на шта личи“. Последњи пут смо се чак и посвађале и рекла сам јој да не треба то да трпи, али је она увек бранила Зорана – рекла је Теодора.

Она је рекла и да је током посета Јелениној мајци у болници Зоран увек чекао у колима и говорио јој: „Пожури са посетом“ и да ће чекати у аутомобилу јер је зграда озрачена.

Другарица Нора: Владимир лечио Јану
Јеленина другарица Нора Карлеуша Ракић изјавила је да певачица углавном жалила на Зорановог оца Владимира, с којим се стално свађала, и да јој је било криво што она мора све да ради у кући.

ОТАЦ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА је учинио нешто ДИВНО за свог сина У ЊЕГОВИМ ПОСЛЕДЊИМ ДАНИМА!

– Владимир се у кући за све питао. Дете никада није ишло у дом здравља, већ ју је Владимир лечио када је била прехлађена. Не знам ни да ли је Јана имала здравствену књижицу. Дешавало се да Јеца и Зоран дођу код мене у посету, а свекар зове Јелену више пута да пита када ће да се врате кући. Зоран је чак и композиције мењао како му отац каже – рекла је Јеленина другарица у тужилаштву.

2. АПРИЛ 2016. нестала Јелена
3. АПРИЛ 2016. певачицино измасакрирано тело пронађено у каналу
3. АПРИЛ 2016. супруг Зоран приведен на саслушање
15. СЕПТЕМБАР 2017. Марјановић ухапшен због убиства
16. ОКТОБАР 2017. почело саслушање сведока у тужилаштву
9. ФЕБРУАР 2018. подигнута оптужница против Зорана
Комшија: Свађали се кобног дана
Један од сведока Вид Стјепановић, који станује у близини насипа, рекао је да је 2. априла видео и чуо Јелену и Зорана да разговарају, али да му је изгледало као да је у питању свађа.

– Схватио сам да је разговор био у тону препирке и да је Јелена у једном тренутку имала мало повишен тон. Успео сам да схватим да му је она рекла: „Ти то не разумеш.“ Обоје су у рукама држали мобилне телефоне – рекао је овај сведок.

Продавачица: Зоран купио маскирне панталоне пре убиства
Радница продавнице „Милитари оригинал слотинг“ Магдалена Радојевић рекла је да су Зоран и Владимир неколико дана пре убиства дошли да купе маскирне панталоне.

– Јелену сам познавала одмалена. Зорана не познајем, али су он и његови чланови породице долазили стално у продавницу. Три до пет дана пре Јеленине смрти Зоран и његов отац купили су два, три пара панталона и две, три мајице. Знам да су рекли да је Зорановом брату рођендан. Знам да је било два пара камуфлажних и једне црне панталоне – рекла је Радојевићева.

ST/REPUBLIKA

Полицајац: Крв на шибљу

Полицајац Милан Вукша, који је дан након нестанка дежурао и обезбеђивао насип, рекао је да су најпре пронађени патика и телефон, затим Јеленина гумица за косу, а потом и тело.

– Црну гумицу за косу смо пронашли поред канала, касније се испоставило да је Јеленина и да је била у близини њеног леша. Чуо сам да је пре овога пронађена патика и телефон, али томе нисам присуствовао. Најпре је пронађена крв на шибљу у каналу, а потом је средином дана пронађено тело. Након што је пронађена крв, колеге из УКП су пришле Зорану, који је стајао код рампе, разговарале с њим и привеле га у станицу 29. новембар – рекао је полицајац.

Privatna arhiva

Васпитачица: Јана тражила да је воде код Јеленине мајке
Јанина васпитачица Ленка Ђорђевић рекла је да је више пута приватно чувала Јану, а да је 2. априла на молбу Зорановог сина Уроша дошла код Марјановића.

– У периоду док сам чувала Јану, дете је цртало, а између осталог, нацртала је и траву и рекла: „То је трава где се моја мама изгубила.“ Сутрадан су ме позвали да склоним Јану, што сам и урадила. У једном тренутку Јана ме је питала зашто сви плачемо, па је рекла: „Значи, ја више немам маму“ – рекла је васпитачица и додала да је Јана инсистирала да је одведу код Јеленине маме Зорице Крсмановић.

Јетрва Милица: Биле смо блиске

Милица Марјановић, супруга Зорановог брата Милоша, рекла је да је тог дана када је Јелена нестала била на послу, али и да је изузетно блиска са певачицом.

– Јелена и ја смо биле јако блиске, поверавала ми се, али се никада није жалила на брак са Зораном. Заједно смо пиле кафу, ишле у болницу код њене мајке. Никада се није жалила на услове у којима живи. Тог дана сам у Косовопољску улицу отишла око 22.30, 23 сата, тамо су биле Зорица, Ленка, Вера и Јана. Сви су причали о томе, а Јана је рекла да је мама нестала и да су је она и тата тражили – рекла је Милица.

ЈЕЦАЈИ НА КОМЕМОРАЦИЈИ НЕБОЈШИ ГЛОГОВЦУ: А онда се спушта завеса и иде аплауз за вечност!

Srpski telegraf

Полицајац: Претраживали насип код канала

Полицајац и сведок Александар Кнежевић, који је 2. априла 2016. обезбеђивао насип у Црвенки, каже да су више пута претраживали терен са стране насипа где је канал у којем је било певачицино тело, али да ништа нису пронашли.

– Ватрогасци и екипе УКП су се повукле око три, четири сата, а колега и ја смо остали до седам ујутру да обезбеђујемо овај потез, све док не сване, када би се наставила потрага. У 7.30 је дошла друга екипа, која нас је заменила – рекао је Кнежевић.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ: Да ли је могуће да је градским властима преча геј парада од српских мајки и српских очева?!

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

Да ли је могуће да је градским властима преча геј парада од српских мајки и српских очева?!Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔Цео говор погледајте на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=2lBpltgYbqk

Posted by Милица Ђурђевић on Sunday, 11 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Паткари сами себи уништили изложбу

Паклено „змијско легло“: Овде се укршта најмоћније оружје — све спремно за светски рат

Приведен мушкарац због индиција у вези са убиством на Новом Београду

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri