Српски телеграф
Србија Хроника

Овако је полиција затекла тело и гардеробу Јелене Марјановић на насипу (УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ С ЛИЦА МЕСТА)

Важно упозорење: фотографије беживотног тела које ћете видети у наставку текста су веома узнемирујуће и не препоручују се осетљивим особама.

Више од годину дана након убиства певачице Јелене Марјановић, фотографије Јелениног беживотног тела с насипа, на којем је пронађена несрећна жена, ексклузивно је објавио дневни лист Српски Телеграф и портал Република.рс.

Фотографије су настале на насипу, на дан када је пронађено унакажено тело Јелене Марјановић – 3. априла 2016. године.

Насип, дужине 1.800 метара, темељно је претражен, а прво што су истражитељи угледали био је њен мобилни телефон, и то у 3 ујутру, убрзо након што је започета потрага за несталом певачицом. У току дана, такође трећег априла, око 13 сати, у каналу подно насипа пронађено је и тело несрећне жене.

Због истраге, форензичари су фотографисали све што су тог момента затекли на месту за које се испрва посумњало да је место злочина.

Међу предметима које су угледали били су Јеленина патика, шнала, трагови крви недалеко од места на ком је беспомично лежала, као и гардероба коју је тог дана носила, пише Република.рс.

Још једном вас упозоравамо да су ове фотографије веома узнемирујуће:

Извор: Телеграф.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОТКРИВЕНО КО СТОЈИ ИЗА СМС ПРЕВАРЕ КОЈА КРУЖИ СРБИЈОМ: Слао је 4.000 порука дневно и до сада зарадио више од 20 МИЛИОНА ДИНАРА! А прави пакао пролази његов имењак

Шешељ: Протерати из Београда украјинско г***о амбасадора Александровича (ВИДЕО)

АЛБАНЦИ ТВРДЕ: Ово је кореографија навијача Партизана (ФОТО)

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat