Србија Хроника

ОВАКО ЈЕ ИЗВРШЕН АТЕНТАТ У ЈУЖНОЈ АФРИЦИ: Маскирани нападачи га изрешетали на семафору! Да ли је убијени МИЛАН ЂУРИЧИЋ МИКИ!?

МАЈКА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Моја ћерка није имала разлога да дигне руку на себе! Како је могуће, да два пута нанесе себи смртоносне повреде?

У Јужној Африци, у Јоханесбургу данас се нешто после 13 часова по локалном времену заиста догодило мафијашко убиство у којем је страдао још увек неиндентификовани мушкарац. Још увек нема потврде да ли је у питању Милан Ђуричић Мики који је српској јавности познат као један од убица Жељка Ражнатовића. Српска полиција преко канала Интерпола и међународне полицијске сарадње покушава да потврди идентитет убијеног.

НАЈНОВИЈА ВЕСТ Арканов убица пронађен мртав у Јужној Африци

Шта се догодило у Јоханесбургу?!

Још увек неиндентификовани мушкарац изрешетан је у Стријдом парку, предграђу Јоханесбурга.

Према изјавама очевидаца полицајци који су први дошли на место злочина затекли су беживотно тело мушкарца на месту возача у аутомобилу који је стајао на семафору.

ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ ИСКАЗА ЛУКЕ ЛАЗУКИЋА У ТУЖИЛАШТВУ: Наташа се СЕКЛА НОЖЕМ по руци, а мене је тукла!

„Мушкарац је имао вишеструке повреде у пределу врата и груди и припадници хитне помоћи само могли да констатују смрт. Још увек нису познате све околности под којима је злочин извршен, а засад се искључује пљачка као мотив, јер из аутомобила ништа не недостаје“, кажу из рандбуршке полиције.

ОВАКО СМО 15. ЈАНУАРА УБИЛИ АРКАНА! ГАГИ ПРОГОВОРИО ПОСЛЕ 17 ГОДИНА И ОТКРИО СВЕ: Гаврић ми је рекао „КРЕЋЕМ“ и искључио телефон!

– Око 13.25 по локалном времену убијени је зауставио возило на семафору на углу улица Фабриек и Герхадрус у предграђу Стријдом Парк. У том тренутку је аутомобил беле боје претекао и блокирао аутомобил жртве. Из њега су изашла двојица маскираних мушкараца са аутоматским оружјем и испалили су више хитаца у возача аутомобила – рекао је капетан Макогвајана Маја из рандбуршке полиције.

ЂУРИЧИЋ ИПАК ЖИВ?! Интерпол не може да потврди да је у обрачуну банди страдао Арканов убица!

Мотив овог убиства још увек није познат. Истрага је у току.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕВО КО ЈЕ МИЛАН ЂУРИЧИЋ МИКИ: Пре Аркановог убиства, у свету криминала био готово непознат

(ФОТО) НОВАК ПОКАЗАО ЗАШТО ЈЕ НАЈВЕЋИ: Ево шта је Ђоковић урадио после пораза и елиминације са турнира у Барселони

Нова рунда преговора о имену Македоније у Бечу

КЉУЧА У УКРАЈИНИ! НАТО НАПАО ДОНБАС: Са кровова солитера засули Русе гранатама!

НАРОД ПАМТИ Обележавање годишњице смрти војводе Степе Степановића

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun