Друштво Србија

ОВА ЖЕНА ЋЕ ВАМ УЛЕПШАТИ ДАН: РАДНИЦА ЧИСТОЋЕ ВРАТИЛА ПУН НОВЧАНИК, ПА РЕКЛА: “ШТА САМ ДРУГО МОГЛА, ЉУДИ СМО”?

Омакне се, тако, након пијаних ноћи или у журби, да се кући вратите са “мањком” инвентара, па да негде успут остану новчаник, мобилни телефон или каква друга вредност. Ретко се, међутим деси, да хладне и трезне главе, будете успешни у потрази за истим, најчешће јер вас неко вештог ока и још вештије руке, по правилу предухитри.

Ретко се, међутим, деси да на терену буде и неко поштен попут Весне Ћатић, раднице ЈКП “Чистоћа” из Новог Сада и хероине данашње приче. И не само данашње.

СМЕХОТРЕСНО: КИМА МАЊЕ ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ПРАТИ У ИНОСТРАНСТВО, НЕГО МИЛА ДО ФРИЗЕРА!

Обилазећи свој “реон”, Ћатићева је у центру Новог Сада пронашла новчаник са позамашном свотом новца и, испоставиће се кључним, чланском картом библиотеке, а потом се упутила у ту институцију и нашла власника новчаника успомоћ радница!

ФИФА ДОЗВОЉАВА УСТАШТВО И СЕПАРАТИЗАМ, А НАВОДНО ЈЕ ПРОТИВ ПОЛИТИКЕ?

Испоставило се да новчаник припада једној сјајној студенткињи, којој је испао док је улазила у такси.

Док је овај догађај био итекако посебан и за затечене раднице библиотеке, али и за срећну студенткињу, сама Ћатићева у томе не види ништа специјално.

УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕСЛО СФРЈ: Раду Ђукићу Албанци су хтели да силују ћерку, а затим СУ ЈЕ УБИЛИ! Усред суднице извадио је пиштољ и ИЗРЕШЕТАО УБИЦУ!

-Шта сам друго могла, па људи смо! – одговара скромна Ћатићева којој, руку на срце, ни не прија пажња медија нити види разлог за тим, на питање да ли је привукло да новчаник стави у џеп и обрадује кућни буџет случајним проналаском. Тешко је отети се утиску да је, све и да је хтела, могла дати прецизнији и бољи одговор, на који је већина нас у овим тешким временима заборавила или га сметнула са ума.

(ВИДЕО) ОЧЕВИДАЦ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ДИВЧИБАРАМА: Само је нешто пукло, ДЕЧАК ЈЕ ОСТАО ДА ЛЕЖИ, А АУТОМОБИЛ ЈЕ ОДЈУРИО!

-То је потпуно нормално. Уосталом, имам ја своју децу, а како се ја понашам према туђој деци, очекујем и надам се да ће и други према мојој – појашњава наша саговорница скромно, без трунке глуме или куртоазије.

ЉИЉАНИ СУ ЛЕКАРИ РЕКЛИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДЕТЕ УМРЛО 45 МИНУТА ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА, А ОНДА ЈЕ ДОШЛА ДО ОВОГ ДОКУМЕНТА: Пакао је кренуо када сам стигла у болницу! Знам да ми је дете живо и да је међу нама!

За овај племенити и на жалост, несвакидашњи гест Ћатићева је одмах награђена од стране директора “Чистоће” Владимира Зеленовића, а у овом предузећу нам са поносом кажу да, урпкос предрасудама дела грађана према њиховим радницима, овакви случајеви нису реткост.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СРБИ ПОКОРИЛИ ПЛАНЕТУ! Баскет репрезентација Србије по четврти пут постала првак света!

ЕУФОР ПОТВРДИО: Британски војници стижу у БиХ

НАВЛАКУША! Ево како СББ ВАРА КЛИЈЕНТЕ! Обећају бесплатан ХБО, па га закључају!

УПОЗОРЕЊЕ! Манијак поставља препреке на путу, па кад наиђу девојке, упада им у кола: И то није једино стравично упозорење за Београђанке

(ФОТО) Ја се зовем Ивана, а тата ме зове злато… Сећате ли се девојчице која је певала са ЧОЛОМ? Ево како данас изгледа и чиме се бави

Прва реакција Русије на састанак Трампа и Кима: Ђаво је у детаљима

(ВИДЕО) Бака отворила гепек, а из транспортера за псе су изашли њени унуци: Шокантан снимак узнемирио грађане

Вучићево писмо Путину

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon