Ilustracija,Prinscreen
Друштво Србија

ОВА ДЕЦА СУ ПОНОС СРБИЈЕ: Ђаци на Златибору НАШЛИ НОВЧАНИК СА 3.800 ЕВРА и вратили власнику, а нису хтели чак ни награду!

Ђаци Основне школе "Доситеј Обрадовић" из Ћићевца, подручно одељење у Појатама, пронашли су синоћ испред једног маркета на Златибору изгубљени новчаник са 3.800 евра и 9.000 динара и после потраге за власником преко интернета и пошто су се обратили полицији, успели су да нађу власника и да му врате новац.

Заузврат, власник новчаника частио је децу колачима и слаткишима а деца су одбила већу награду.

Шта се крије иза СТРОГО ЧУВАНЕ ТАЈНЕ на Космету! Лазански открива зашто се убијају војници Кфора! Број самоубистава строго чувана тајна

„На Златибору смо на рекреативној настави, јуче поподне кренули смо до маркета да нешто купимо и испред, деца су угледала новчаник… Подигли смо га са земље, отворили, и, унутра је било поприлично новца… Нашли смо и неку картицу на којој је било име власника, покушали смо преко интернета да сазнамо и друге податке а пошто нисмо успели, новчаник смо однели у полицију“, прича учитељица Весна Весковић која је била са децом.

ПОЛИТИКА, ПА БРАК! ЦРНОГОРСКА ПОСЛАНИЦА ТРАЖИ ОСТАВКУ СВОГ МУЖА: Ја одговарам грађанима, а не супругу! Драгиња одушевила регион! А ШТА КАЖЕ МУЖ?!

У полицији, већ се испоставило да је власник пријавио изгубљени новчаник и новац па је брзо успостављен контакт.

ШИПТАРИ ПЛАТИЛИ СУПРУЗИ ТОНИЈА БЛЕРА ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА! Откривена СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА, заједнички циљ је – УДАРИТИ НА СРБИЈУ!

„Човек је захвалио деци, понудио је награду, деца то нису прихватила, на крају, купио је деци колаче, слаткише и сви смо били задовољни“, каже учитељица.

ТЕШКА НОЋ НА УЛИЦАМА БЕОГРАДА: Троје мртвих и више повређених особа у САОБРАЋАЈНИМ НЕСРЕЋАМА!

По незваничним сазнањима „Курира“ и власник изгубљеног новчаника и новца је просветни радник, на Златибору је био у пролазу, а новац је понео са собом како би купио полован аутомобил.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ПОРОДИЧНОГ ЗЛОЧИНА У УЖИЦУ: Било им је сумњиво што није ушла у такси, а онда су ушли у зграду и затекли ЈЕЗИВ ПРИЗОР

ХОРОР У УЖИЧКОЈ БОЛНИЦИ: Човека с преломом лобање истерали из болнице, ТРИ ДАНА НАКОН ТОГА УМРО! Породица у шоку!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕСРАМНИ ХУЛИГАН УНИШТАВАО СОПСТВЕНИ ГРАД! Полиција у Јагодини ухапсила тинејџера због варварског понашања!

О ОВОМЕ СЕ ЋУТИ: Смртоносна прашина којом Америка загађује свет

МИСТЕРИЈА СЕ НАСТАВЉА: Полиција није потврдила да је Наташа која је нестала у Бечу нађена! Породица у агонији, чекају вести!

СИМИЋ ОДГОВОРИО БРИТАНЦИМА: Упркос вашим упозорењима, ми се и даље рађамо, живимо, градимо и учимо на северу КиМ!

УКИНУТ ИМУНИТЕТ ОПОЗИЦИОНОМ ЛИДЕРУ ВЕНЕЦУЕЛЕ! Следи хапшење Хуана Гваида због УЗУРПИРАЊА ВЛАСТИ!

(Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue