Printscreen
Регион

ТРИБУНАЛ СПРОВОДИ ИСТРАГУ: Откривено шта је било у бочици из које је пио Праљак

Хашки трибунал саопштио је данас да ће формирати независну експертску комисију која ће испитати околности смрти Слободана Праљка.

ХОРОР НАДОМАК ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У БАТАЈНИЦИ: Девојка изодена ножем, извађена јој слезина, а све због јакне

Како је наведено у саопштењу, Секретаријат Трибунала је јутрос ради употпуњавања актуелне истраге холандских органа у вези са смрћу Слободана Праљка, покренуо независну експертизу која ће се фокусирати на интерне операције МКСЈ, а у складу са стандардним процедурама.

Трибунал је навео да ће експерти, на челу са судијом из Гамбије Хасаном Б. Џеловим, почети са радом следеће недеље како би са радом завршили до краја године када се затвара МКСЈ.

Холандска тужитељка Мерилин Фикинешер изјавила је јуче да је Слободан Праљак у Хашкој судници из бочице попио смртоносну хемикалију, после чега је преминуо.

ПРАЉАК ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ, СВЕ ЈЕ ИЗРЕЖИРАНО: Теорије завере о самоубиству осуђеног ратног злочинца

„Спроведен је прелиминарни тест супстанце у бочици и све што могу да кажем за сада је да је постојала хемијска супстанца која може да изазове смрт“, рекла је Фикинешер за АП у телефонској изхави.

НОВИ ДЕТАЉИ СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У НОВОМ САДУ: Страдао због фудбала?! Убиство Марка Маркуша уговорено у селу Станишићи у Републици Српској!

Фликеншер није желела да износи детаље о тачној природи супстанце.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЗАГРЕБ ОБЛЕПЉЕН УМРЛИЦАМА: Издахнула је наша драга мајка, бака, Република Хрватска

(ВИДЕО) ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ РУСИЈЕ: Нов командант ратне авијације је пешадинац – зову га „челична песница“ и згазио је терористе у Сирији

Вучић у Генералштабу на пријему извештаја о стању у ВС

Најстарији ски-центар у Србији одлази у историју (ВИДЕО)

Милица Заветница ошинула по Кокану Младеновићу због блаћења српског народа

Извор: Ало.рс

Оставите коментар