Друштво Србија

ОТКРИВЕНО 20 ТОНА ОПАСНОГ ОТПАДА КОД ОБРЕНОВЦА: Избегнута еколошка катастрофа! ИНТЕРВЕНИСАЛА И БИА

Министарство заштите животне средине Србије добило је информације од Безбедносно-информативне агенције и Основног јавног тужилаштва Обреновца да је на подручју те општине на приватној земљишној парцели пронадјено незаконито закопано 20 тона опасног отпада.

Двадесет тона противзаконито закопаног опасног отпада пронађено је на приватној земљишној парцели на подручју Обреновца али је еколошка катастрофа избегнута, саопштило је Министарство заштите животне средине.

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

Министарство су о пронађеном отпаду информисали Безбедносно информативна агенција и Основно јавног тужилаштво Обреновца, који су извришили увиђај.

МАФИЈАШКА ЛИКВИДАЦИЈА! Ево ко је убијени Деја Босанац, десна рука шефа крушевачког подземља!

– Основано се сумња да је реч о опасном отпаду који је високо токсичног дејства, и који може изазвати озбиљне последице по животну средину, здравље и безбедност људи и укупан биодиверзитет – наводи Министарство.

(ВИДЕО) ТЕОРИЈА ЛУЂА ОД ОНЕ ДА ЈЕ ЗЕМЉА РАВНА: Наша планета је шупља, у њеној утроби живе ванземаљци, нацисти и викинзи. Они су на важној мисији за човечанство!

Министарство ће у сарадњи са БИА, МУП-ом и Основним јавним тузилаштвом сутра о околностима избегнуте еколошке катастрофе информисати представнике медија, наводи се у саопштењу.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ КАБИНЕ РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Погледајте како Ноћни ловац брише са лица земље тенкове терориста!

О детаљима ове акције јавност ће бити информисана на лицу места, где ће се новинарима обратити представници надлежних државних органа и министар заштите животне средине Горан Триван.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић захвалио Путину на гостопримству

Тилерсон: САД наставља са политиком притиска на Пјонгјанг

Путин: Експлозија у Санкт Петербургу терористички чин

Извор: Танјуг/Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed