Youtube
Друштво Србија

ОТКРИВЕНИ СВИ ДЕТАЉИ ПЉАЧКЕ САШЕ ПОПОВИЋА: Знам када и како је лопов ушао!

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН КОД ПОЖЕГЕ: Голим рукама задавио жену, па пријавио да је умрла природном смрћу!

Из куће Саше Поповића, сувласника и директора “Гранда”, у насељу Бежанијска коса засад неидентификовани лопови украли су накит вредан 100.000 евра и легалан пиштољ са кутијом метака.

Пиштољ, како је Саша Поповић открио у исказу који је дао полицији, припада његовој супрузи Сузани Јовановић и регистрован је на њу.

Управо она је, како је први човек музичке империје испричао надлежнима након пљачке, позвала полицију 8. марта у ове године јер је, како је он објаснио, “прва дошла кући и видела да су разбацане ствари из регала у спаваћој соби. Ту је и био сеф”.

У сефу су се налазиле Сузанина и Сашина бурма, накит и скупоцени сатови.

ШЕШЕЉ: Има много шпијуна у Влади Србије, а највећи међу њима је …

Када је полиција стигла, Сузана је рекла да је у сефу било пет ланчића од белог и жутог злата, осам или девет дуката, такође од белог и жутог злата, брилијанти, привесци, осам “ролекса”.

Она је у проценила да су украдене ствари вредне око 100.000 евра.

Како објашњава избор близак полицији, породица Поповић је оставила откључана врата.

“Саша Поповић је у полицији рекао да сматра да је лопов прескочио ограду, а они су оставили откључана врата”, објашњава извор.

Иако се спекулисало да би лопови могли да буду чак и блиски породици Саше Поповића, директор “Гранда” је у свом исказу истакао да не зна ко би могао да их покраде, али оно што зна је време када су могли да уђу у стан.

ПУТИН УПОЗОРИО ТРАМПА ДА СЕ НЕ ИГРА ВАТРОМ: Згазићемо Амере ако створе војску Косова

“Саша Поповић је у полицији рекао да не зна ко би могао да буде лопов, али да зна да је ушао између 19.30 и 21.15 јер једино тада никога није било у кући. Такође, Поповић је истакао да му нико није претио, те да није било никаквих назнака”, каже извор.

Иначе, претпоставља се да су лопови прескочили бедем јер се вила једног од најпознатијих парова на нашој естради налази у елитном делу Бежанијске косе. На самом улазу постоји и рампа кроз коју не може нико да прође а да пре тога није најављен.

“Кућа је вероватно типована, јер су лопови тачно знали када нико од укућана није ту. Лопови су знали како да уђу у кућу и избегну чувара који контролише рампу, а тиме и прилаз домовима Саше Поповића и његове колегинице и пријатељице Лепе Брене. Провалници нису много трагали за сефом, на шта указује да у кући није било преметачине, већ су отишли право у собу у којој је породица држала касу и узели је. Знали су и да се Поповић и његова породица неће скоро вратити, да ће бити дуже одсутни, јер такву провалу, без обзира на то што су са свим детаљима куће били упознати, нису могли да изведу за два минута”, напомиње саговорник и додаје да ће бити прегледани и снимци видео-надзора са свих околних кућа јер је могуће да су на некима овековечене сумњиве особе.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

Истражитељи ће проверити и ко је у последње време посећивао породицу Поповић, да ли су неке госте имали чешће и ко је све знао за њихов сеф у соби, као и са ким су те особе контактирале. Детаљно ће бити проверено кретање и комуникација људи који су за њих обављали неке кућне послове.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Ако Косово жели војску, нека је потражи у УН

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СНИМАК! Жичара нагло убрзала и разбацала скијаше на све стране!

УХАПШЕН ЗЕМУНАЦ: Пронашли му оружје без дозволе, а он тврдио да је војни обавештајац

Зашто војска Косова може, а војска Републике Српске не може?(ВИДЕО) РУСКА“ЗВЕРСКА ДИВИЗИЈА“ СТИГЛА ДО АМЕРИЧКЕ ОБАЛЕ: Подморнице неприметно допловиле до војних база САД

(ВИДЕО) ВОЛЕЛИ СУ СЕ И ОНА ЈЕ СЛАВИЛА СВЕ ЊЕГОВЕ ПОБЕДЕ: Ову песму је Ксенија Пајчин посветила славном српском фудбалеру!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu