Informer
Србија Хроника

ОТКРИВЕНА СТРАШНА ИСТИНА О СМРТИ НИШЛИЈЕ КОЈИ СЕ УТОПИО У ТИСИ! Миланова мајка очајна: Мог сина је ТУГА ОДВЕЛА У СМРТ!

Тело Нишлије Милана Миленковића (36), који је 12. октобра скочио с моста у Тису код Сенте, нађено је четири дана касније у реци надомак обале. На основу обдукционог налаза који је рађен на новосадском Институту за судску медицину, потврђено је да је реч о млађем мушкарцу, реч је о утапању, јер на телу нема трагова насиља.

Милан је радио у једној грађевинској фирми у Сенти са својим стрицем Мирославом Матејићем, који је и пријавио његов нестанак.

(ВИДЕО) ИСКАСАПИЛИ ТЕЛО НОВИНАРА ЗА 7 МИНУТА! Комадали су га док је још био жив, а звук тестере угушили музиком!

– Миланов отац је радио у овом предузећу, а након његове смрти, пре три и по месеца, он је заузео очево место. Био је добар радник, нисам приметио да га је нешто мучило – каже Мирослав.
Последњи пут стриц и братанац видели су се вече уочи трагедије.

СПИСАК ЗА ЧИШЋЕЊЕ: Хапсе министре, директоре и челнике општина

– Кад смо се растали, ја сам отишао у свој стан, док је он продужио до Чоке, где је становао. Сутрадан сам му телефонирао, а пошто се није јављао, позвао сам његовог станодавца. Испоставило се да се он случајно затекао баш у близини моста на Тиси, рекао ми је да види полицију и Миланов ауто „пежо 308“ – прича очајни Мирослав.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ МАСОВНУ ТУЧУ МИГРАНАТА У САРАЈЕВУ: Више од 30 мушкараца се дохватило насред улице

Полицајци су му прекјуче јавили да су пронашли Миланово тело и да ништа не указује да га је неко убио.
Иначе, Мирослав је, пре селидбе у Чоку и Сенту, живео у Нишу с мајком Мирјаном.

– Мој син је лепо отишао од куће, добро је радио, није био болестан и никаквих проблема није имао. Под својом управом је имао 15 људи, био је одговоран и добро је зарађивао. Могуће је да га је туга за оцем одвела у смрт. Тешко је подносио чињеницу да је остао без њега, али нико није слутио да би га то могло тако далеко одвести. Не знам шта да мислим – рекла је мајка страдалог младића.

(ВИДЕО) Најзлогласнији мафијашки убица: Убио преко 300 људи, одсецао им прсте и вадио зубе, а то није радио ЗБОГ НОВЦА

По свему судећи несретни младић није имао снаге да се избори са превеликом тугом у себи, те се одлучио на најгори могући чин, да себи одузме живот.

Од почетка трагања за телом мушкарца који је са моста скочио у Тису, претпостављало се да није из Сенте, него из Ниша или околине, због аутомобила који је пронађен са нишким ознакама. Сада је из ПУ у Кикинда и потврђено да је реч о њему.

(ВИДЕО) ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО КРВОПРОЛИЋА НА КРИМУ: Убијено 20 ученика и учитеља! Бомбе није ни било, Владислав улетео у зграду и решетао ДЕЦУ! ЕВО СПИСКА УБИЈЕНИХ

Његово тело пронађено је јуче у послеподневним сатима на обали Тисе. Милан је примећен у петак у раним јутарњим сатима, њега су запазили локални пецароши који су дошли на Тису да пецају, изненада су видели да неко пада са моста, од тада је трајала потрага за телом несретног младића.

Милан се, осим што је радио у једној грађавинској фирми, бавио се и спортом, бодибилдингом. Смрт младића заведена је као самоубиству јер на телу нема никаквог облика насиља.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва забринута због потпуног прекида дијалога између Русије и НАТО-а

Скоро половина америчких војника очекује почетак великог рата

КОМПЛЕТАН АРСЕНАЛ НА ДОХВАТ РУКЕ Улице пуне јефтиног оружја, бомба 10 евра, шкорпион из Крагујевца 150 евра, зоља 100 евра!

Два авиона коалиције грешком напала Курде

МОНСТРУОЗНО Баба избола унуку (1), па је испекла у рерни

НЕВЕРОВАТАН ОБРТ У ИСТРАЗИ МИСТЕРИОЗНЕ СМРТИ ХРВАТСКОГ ХУЛИГАНА: Фирића прегазила 3 АУТОМОБИЛА након што је избачен из возила у покрету?!

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat