Printscreen
Друштво Србија

ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА СРПСКОГ ЈУНАКА Гаврило Принцип је био заљубљен у ову жену, а крио је то од свих! Његов потомак показао је слику која је променила све!

Била је највећа љубав овог хероја

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

О Гаврилу Принципу испричане су многе приче, расветљене или не многе мистерије, али ову причу мало ко зна.

Емотивни живот Гаврила Принципа мало је познат, углавном су се о њему причале приче о херојству, расправљало се да ли је био великосрпски борац или ратник за Југославију.

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Попречили му пут из чиста мира, бесомучно га претукли и украли му возило

Ипак, потомак Гаврила Принципа показао је слику највеће љубави овог хероја.

– Звала се Марија, нико о њој не зна ниједну реч више. Знамо само да ју је лудо волео – рекао је Бранислав Принцип и показао слику фаталне жене у коју је био заљубљен српски јунак.

ПРАВА ИСТИНА ПОСЛЕ ТОЛИКО ГОДИНА: Шешељ открио да ли је Мићун стварно јахао попа!

На њој је писало: „Љуби те твоја Марија“.

За оне који су заборавили, Гаврило Принцип је убио аустријског престолонаследника Франца Фердинанда и његову супругу Софију у Сарајеву 28. јуна 1914.

(ФОТО) МАКИЦЕ, АНЂЕЛЕ НАШ, ОБАСЈАЈ НАМ ОВУ НОЋ: Родитељи и сестра потресним речима опростили се о Марије Ћурчић (25), а питање њене бакице ће вам СЛОМИТИ СРЦЕ

Месец дана касније Аустроугарска је прогласила рат Србији, чиме је отпочео Први светски рат, који се завршио распадом Хабсбуршког царства.

ЧЕСТО ЈЕ ВИЂАЛИ ТРУДНУ, АЛИ ДЕЦУ НИКАД „Нема ко све у селу није лежао с њом“ Славица је задавила сву своју децу, кости нађене у свињцу, Србија памти ужас!

(АУДИО) НЕНАД ШИПКА СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ БРУТАЛНИХ ОПТУЖБИ МУЖА УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран хоће да скрене пажњу са нових доказа о убиству!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕЛЕФОНИРАО СА СУПРУГОМ У ТРЕНУТКУ НЕСРЕЋЕ Жена мислила да му се испразнила батерија, а кад је опет зазвонио телефон ШОКИРАЛА СЕ

Суноврат нафте: Највећи пад цена од 2015. године

Америчка коалиција користила у Сирији касетне бомбе

ЋЕРКА СУЗАНЕ МАНЧИЋ УДАЛА СЕ ЗА 20 ГОДИНА СТАРИЈЕГ МИЛИОНЕРА Ипак јој луксуз није довољан, лије сузе због ОВОГА!

„НИСАМ МОГАО ДА МУ КУМУЈЕМ, САДА ГА ИСПРАЋАМ НА ВЕЧНИ ПОЧИНАК“ Несуђени кум погинулог у Ресавској не може да се помири са Славишином смрћу!

ОН МИСЛИ ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЧИ ДАРКА: Мистериозни ИСЦЕЛИТЕЉ појавио се у Земунској болници и нуди да бројевима ПОДИГНЕ ЛАЗИЋА НА НОГЕ!

Абе: Јапан и Русија ће закључити мировни споразум

Извор: Espreso / K.B.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed