Informer
Србија Хроника

ОТКРИВЕНА ДВА МУШКА ДНК ТРАГА НА ПАТИЦИ! Јелена никад није стигла ДО РАМПЕ НА НАСИПУ!

Певачица се са убицом жустро борила, а њен неуспешни бег од смрти био је агонија дуга неколико минута.

Два потпуна мушка ДНК откривена су на левој патици Јелене Марјановић коју је носила у време убиства, а патика је нађена бачена са друге стране борчанског канала, сазнаје „Блиц“.

НАТАШИН ОТАЦ У ИСПРИЧАО КРОЗ СУЗЕ: Убио бих за њу! Срећа његова што нисам раније стигао у Београд

Према сазнањима, инспектори који раде на случају убијене певачице из Борче ДНК анализом њених личних ствари пронађених на месту злочина дошли су до нових сазнања да се још бар два мушкарца доводе у везу са злочином који је потресао Србију. Један непотпун мушки ДНК пронађен је на доњем делу певачицине тренерке, и то око руба. Док су два мешовита мушка ДНК нађена на њеној баченој патици.

НЕ ТРЕБА МИ ОРДЕН ОД АМЕРИЧКИХ РОБОВА! Асад вратио Француској ЛЕГИЈУ ЧАСТИ!

Према речима извора, која стоји у оптужници, певачица се са убицом жустро борила, а њен неуспешни бег од смрти био је агонија дуга неколико минута.

(ВИДЕО) НАТАШИНА МАЈКА ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ: Лука је моју ћерку физички, економски и психички малтретирао!

– Јелена никада није стигла до друге рампе. Њу је убица пресрео. Покушала је да побегне трчећи са насипа ка улици која се налази на отприлике 300 метара од насипа. Међутим, док је силазила са насипа убица је кренуо да је чупа и вуче за косу, што доказују њене длаке пронађене у трави. Док ју је убица мучки вукао, Јелени је спала гумица за косу, на којој је касније поред њеног ДНК пронађен и ДНК Марјановића. Са друге стране канала нађена је лева Јеленина патика, а на шибљу сливајућа крв те се сумња да је убица управо кроз њега прошао – прича извор упознат са истрагом.

ЛАВРОВ: Јасно смо рекли Америма – ВОДИТЕ РАЧУНА, УНИШТИЋЕМО ВАМ И РАКЕТЕ И БРОДОВЕ!

– Траг оклизнућа на супротној страни канала, као и блато на стопалу леве ноге указују на то да је пре смртоносних повреда највероватније покушала да изађе из канала на другу страну, али се не искључује могућност и да је траг убичин – закључују вештаци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМФИЛОХИЈЕ ЗА РИА НОВОСТИ: НАТО се свети противницима САД, а отео нам је Космет!

(ВИДЕО) ХОРОР У БУГАРСКОЈ На утакмици експлодирала бомба, полицајка завршила у крви!

УХАПШЕН МЛАДИЋ У ПОЖАРЕВЦУ: Продавао марихуану, у стану му пронађена дрога

Извор: informer.rs/blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon